Oikeinkirjoituksen tarkistustoiminnon ja määritelmähakutoiminnon rajoitukset iOS-laitteissa

iOS 8.1.3 ja uudemmat sisältävät uusia määritysprofiiliasetuksia, joiden avulla voit rajoittaa oikeinkirjoituksen tarkistustoiminnon ja määritelmätoiminnon käyttöä valvotuissa laitteissa.

Voit estää seuraavien toimintojen käytön valvotuissa laitteissa avainarvojen avulla:

• korostettujen sanojen määritelmien hakeminen

• oikeinkirjoituksen tarkistaminen ja automaattinen korjaaminen kirjoittamisen yhteydessä

• ennakoiva tekstinsyöttö.

Näitä toimintoja voidaan hallita Apple Configurator 1.7.2:lla tai uudemmilla tai Profiilinhallinnalla OS X Server 4.1:ssä tai uudemmissa. Jos käytät jonkin muun ohjelmistovalmistajan mobiililaitteiden hallintaratkaisua ja haluat lisätietoja näiden asetusten käytöstä, ota yhteyttä kyseiseen ohjelmistovalmistajaan.

Nämä avaimet määritetään osana Rajoitukset-profiilin tietosisältöä, ja ne on dokumentoitu Apple-laitteiden käyttöönotto-oppaassa.

Avain

Tyyppi

Arvo

allowDefinitionLookup

Totuusarvo

Tämä koskee vain valvottuja laitteita.

Jos arvoksi määritetään false, määritelmien haku poistetaan käytöstä.

Asetuksen oletusarvo on true.

allowSpellCheck

Totuusarvo

Tämä koskee vain valvottuja laitteita.

Jos arvoksi määritetään false, oikeinkirjoituksen tarkistus poistetaan käytöstä.

Asetuksen oletusarvo on true.

allowAutoCorrection

Totuusarvo

Tämä koskee vain valvottuja laitteita.

Jos arvoksi määritetään false, näppäimistön automaattinen korjaus poistetaan käytöstä.

Asetuksen oletusarvo on true.

allowPredictiveKeyboard

Totuusarvo

Tämä koskee vain valvottuja laitteita.

Jos arvoksi määritetään false, ennakoiva tekstinsyöttö poistetaan käytöstä.

Asetuksen oletusarvo on true.

Saat lisätietoja määritysprofiileiden käytöstä iOS-käyttöönoton lisäohjeista.