Kuvat-ohjelma ei avaa kirjastoa, joka on jo siirretty

Saat Kuvat-ohjelmassa ilmoituksen, jos yrität avata jo siirtämäsi iPhoto- tai Aperture-kirjaston.

Jos yrität avata Kuvat-kirjastoksi muuntamasi iPhoto- tai Aperture-kirjaston, saat viestin, jonka mukaan Kuvat-ohjelma ei voi avata siirrettyä kirjastoa.

Voit tarkastella Kuvat-ohjelmassa olevaa kirjastoa valitsemalla Avaa Kuvat. Voit myös avata alkuperäisen kirjaston iPhoto 9.6.1:ssä tai Aperture 3.6:ssa.