Toimi näin, jos Kuvat-ohjelma ei voi luoda, päivittää tai avata kirjastoa tiedostojärjestelmäongelmien vuoksi

Kun siirrät iPhoto- tai Aperture-kuvakirjaston Kuvat-ohjelmaan, saatat saada virheviestin. Viestin mukaan kirjasto on ei-tuetulla levytaltiolla, kirjastoa ei voitu avata tai kirjastoa ei voitu luoda. Ratkaise ongelma seuraavasti.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Kun siirrät nykyisen kuvakirjaston Kuvat-ohjelmaan, saatat saada jonkin seuraavista virheviesteistä:

• "Kuvat-ohjelma ei voinut päivittää kirjastoasi, koska se on ei-tuetulla levytaltiolla"
  • "Kirjastoa ei voitu avata"
  • "Kirjastoa ei voitu luoda"

Nämä virheviestit näkyvät, kun kirjasto on taltiolla tai levyllä, johon Kuvat ei voi kirjoittaa. Kyseinen taltio saattaa olla CD- tai DVD-levy, vain luku -tilaan asetettu levytiedosto, levy, jolle ei voi kirjoittaa, koska se on toisen käyttäjän omistama, tai levy, jonka tiedostojärjestelmään Kuvat-ohjelma ei voi kirjoittaa (kuten NTFS).

Voit siirtää kuvakirjaston toiseen paikkaan seuraavasti:

1. Lopeta Kuvat-ohjelma.
  2. Kopioi Aperture- tai iPhoto-kirjasto taltiolle, johon Mac voi kirjoittaa, esimerkiksi Maciin tai ulkoiselle kovalevylle. Macin kuvakirjastot ovat oletuksena kotikansion Kuvat-kansiossa.
  3. Avaa Kuvat-ohjelma ja siirrä kuvakirjasto uudesta sijainnista.