Jumittuneen päivityksen palauttaminen Profiilinhallinta-toimintoa päivitettäessä

Jos Server.app ei vastaa, kun päivität OS X Serveriin (Yosemite), sinun on ehkä poistettava vanhempia tilapäisiä tiedostoja.

Jos Server.app jumittuu, kun se päivittää Profiilinhallinta-toimintoa, voit korjata ongelman alla olevien ohjeiden avulla.

1. Käynnistä palvelin uudelleen. Jos Server.app ei sammu normaalisti, pakota sen lopetus.
  2. Kun palvelimesi on käynnistynyt, siirry Finderiin ja valitse Siirry > Siirry kansioon.
  3. Anna seuraava polku näyttöön avautuvassa ikkunassa ja osoita sitten Siirry:

/Library/Server/ProfileManager/Config/ServiceData/Data/

4. Etsi tmp-kansio Data-kansiosta ja vedä se roskakoriin.
  5. Avaa Server.app ja anna sen viimeistellä palvelimesi päivitys.