Lentokonetilan käyttö iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa ja Apple Watchissa

Lentokonetilassa laitteen langattomat ominaisuudet ovat poissa käytöstä lentoyhtiöiden määräysten mukaisesti.

Lentokonetilan ottaminen käyttöön

Avaa Ohjauskeskus iPhonen, iPadin tai iPod touchin Koti-näytöstä ja napauta sitten iPhonen Lentokonetila-kuvaketta. Voit myös valita Asetukset > Lentokonetila ja laittaa lentokonetilan päälle napauttamalla liukusäädintä.

Pyyhkäise Apple Watchin näytöllä ylöspäin, niin Ohjauskeskus avautuu, ja napauta sitten Watchin Lentokonetila-kuvaketta. Voit myös valita Asetukset, napauttaa Lentokonetila ja ottaa lentokonetilan käyttöön liukusäädintä napauttamalla.

Voit asettaa iPhonen ja Apple Watchin peilaamaan toistensa Lentokonetila-asetuksia. Siirry iPhonessa Apple Watch -appiin ja napauta Yleiset > Lentokonetila > Peilaa iPhone.

Wi-Fin ja Bluetoothin käyttö lentokonetilassa

Wi-Fiä ja Bluetoothia voi käyttää lentokonetilassa, jos lentoyhtiö sen sallii. Ne täytyy vain ottaa käyttöön erikseen. Voit ottaa Wi-Fin tai Bluetoothin käyttöön iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Ohjauskeskuksen avulla. Avaa Ohjauskeskus Koti-näytöstä ja napauta   tai  . Voit myös valita Asetukset > Wi-Fi tai Asetukset > Bluetooth. Jos haluat käyttää Wi-Fiä ja Bluetoothia Apple Watchissa, laita Lentokonetila pois päältä.

Jos otat Wi-Fin tai Bluetoothin käyttöön Lentokonetilassa, ne ovat käytössä myös seuraavalla Lentokonetilan käyttökerralla, ellet poista niitä käytöstä Lentokonetilassa.

Lisätietoja

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit hallita Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksiä Ohjauskeskuksessa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, jossa on iOS 11 tai uudempi.