Lentokonetilan käyttö iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa ja Apple Watchissa

Lentokonetilassa laitteen langattomat ominaisuudet ovat poissa käytöstä lentoyhtiöiden määräysten mukaisesti.

Lentokonetilan ottaminen käyttöön

Avaa Ohjauskeskus iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa ja napauta sitten iPhonen Lentokonetila-kuvake. Voit myös valita Asetukset > Lentokonetila ja laittaa lentokonetilan päälle napauttamalla liukusäädintä.

Pidä Apple Watchissa näytön alaosaa painettuna, kunnes Ohjauskeskus tulee näkyviin, pyyhkäise ylöspäin ja napauta Apple Watchin Lentokonetila-kuvake. Voit myös valita Asetukset ja laittaa Lentokonetilan päälle napauttamalla sitä.

Voit asettaa iPhonen ja Apple Watchin peilaamaan toistensa Lentokonetila-asetuksia. Siirry iPhonessa Apple Watch -appiin ja napauta Yleiset > Lentokonetila > Peilaa iPhone.

Wi-Fin ja Bluetoothin käyttö lentokonetilassa

Wi-Fiä ja Bluetoothia voi käyttää lentokonetilassa, jos lentoyhtiö sen sallii. Ne täytyy vain ottaa käyttöön erikseen. Voit ottaa Wi-Fin tai Bluetoothin käyttöön iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Ohjauskeskuksen avulla. Avaa Ohjauskeskus Koti-näytöstä ja napauta   tai  . Voit myös valita Asetukset > Wi-Fi tai Asetukset > Bluetooth. Jos haluat käyttää Wi-Fiä ja Bluetoothia Apple Watchissa, laita Lentokonetila pois päältä.

Jos otat Wi-Fin tai Bluetoothin käyttöön Lentokonetilassa, ne ovat käytössä myös seuraavalla Lentokonetilan käyttökerralla, ellet poista niitä käytöstä Lentokonetilassa.

Lisätietoja

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit hallita Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksiä Ohjauskeskuksessa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, jossa on iOS 11 tai uudempi.