Jos Etsi-appi on offline-tilassa tai se ei toimi

Lue, mitä tehdä, jos et näe laitettasi luettelossa, näet varoituksen, jonka mukaan laitteesi on offline-tilassa, tai näet odottamattoman laitteen Etsi-apissa.

Jos laite ei näy Etsi-apissa

Varmista, että olet ottanut Etsi-apin laitteessasi käyttöön Sinun on otettava Etsi-appi käyttöön, ennen kuin näet laitteesi Etsi-apissa tai sivustossa iCloud.com/find.

Jos laitteesi on kadonnut

Jos laitteesi on kadonnut, lue, miten voit merkitä laitteesi kadonneeksi ja suojata tietosi.

Jos laite on mukanasi

1. Varmista, että olet kirjautunut laitteessa iCloudiin: Napauta Asetukset. Jos näet Kirjaudu [laitteeseen] -viestin, napauta sitä ja anna Apple ID:si sekä salasanasi.

2. Varmista, että olet kirjautunut iCloudiin kaikissa laitteissasi samalla Apple ID:llä.

3. Tarkista, että laitteessa on mobiili- tai Wi-Fi-verkkoyhteys. Jos on, mutta et vieläkään näe Etsi-appia, laita lentotila päälle ja pois päältä. Etkö vieläkään näe Etsi-appia? Käynnistä laite uudelleen.

4. Valitse Asetukset > Yleiset > Päivä ja aika. Varmista, että Aseta automaattisesti -asetus on päällä.

Etsi-verkko ei ole tuettu Etelä-Koreassa, eikä ominaisuus ehkä ole saatavilla muilla alueilla paikallisesta lainsäädännöstä johtuen. Etelä-Koreassa voit toistaa laitteella äänimerkin, merkitä laitteen kadonneeksi tai tyhjentää sen, mutta et pysty etsimään laitetta kartalta.

Jos laitteesi näkyy Etsi-apissa, mutta se on offline-tilassa

Lue, miksi saatat nähdä viestin Ei päällä, Sijaintia ei ole saatavilla tai Sijaintipalvelut pois päältä, ja miten kannattaa toimia tässä tilanteessa.

Miksi laite on offline-tilassa?

• Laitteen virta on katkaistu tai sen akku on tyhjentynyt.

• Laite ei ole yhteydessä tunnettuun Wi-Fi- tai mobiilidataverkkoon.

• Jos otit Lähetä viimeisin sijainti -toiminnon käyttöön, yhteyden muodostamisesta Wi-Fi- tai mobiilidataverkkoon on kulunut yli 24 tuntia.

• Saatat olla alueella, jolla tämä ominaisuus ei ole käytettävissä teknisistä rajoituksista tai paikallisesta lainsäädännöstä johtuen.

Mitä minun pitäisi tehdä?

Voit edelleen antaa äänimerkin, lähettää viestin, lähettää lukituspyynnön tai aloittaa iOS-laitteesi tyhjentämisen Etsi-apilla. Laite vastaanottaa komennon sen jälkeen, kun olet käynnistänyt laitteen ja muodostanut sillä internet-yhteyden.

Lue, mitä tehdä, jos epäilet, että laitteesi on kadonnut tai se on varastettu.

Näen laitteen, jota minulla ei ole tai jota en käytä enää

Jos laitteesi on offline-tilassa, voit poistaa sen toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

1. Siirry iCloud.comiin.

2. Klikkaa nimeäsi ja klikkaa sitten Tilin asetukset.

3. Valitse laitteesi kohdasta Omat laitteet ja klikkaa laitteen nimen oikealla puolella olevaa poistokuvakettapoistokuvake.

Voit myös pyyhkäistä iPhonen, iPadin tai iPod touchin Etsi-apissa laitteen nimeä ja napauttaa Poista. Jos laitteesi palaa online-tilaan ja Etsi-appi on käytössä, laite tulee taas automaattisesti näkyviin laiteluetteloon.

Jos olet myynyt tai luovuttanut laitteesi, kirjaudu sisään osoitteessa iCloud.com/find Kun laite on tyhjennetty, valitse Poista tililtä. Lue, mitä sinun tulee tehdä, ennen kuin myyt, annat pois tai vaihdat laitteesi.

Käytän yritykseen tai oppilaitokseen liittyvää laitetta

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.