Bluetooth-lisälaitteiden käyttäminen Apple Watchin kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit tehdä esimerkiksi Bluetooth-kuulokkeista tai -sykemittarista parin Apple Watchin kanssa.

Parin muodostaminen Bluetooth-lisälaitteen kanssa

1. Aseta Bluetooth-lisälaite parinmuodostustilaan sen mukana toimitettujen ohjeiden avulla.
  2. Napauta Apple Watchissa Asetukset > Bluetooth. Apple Watchisi etsii lähellä olevia Bluetooth-lisälaitteita.
  3. Valitse Bluetooth-lisälaitteesi.
  4. Anna pääsyavain tai PIN-koodi pyydettäessä.

Bluetooth-lisälaitteen laiteparin poistaminen

1. Napauta Apple Watchissa Asetukset > Bluetooth.
  2. Napauta lisälaitteen vieressä tietokuvake.
  3. Napauta Unohda laite.

Yhdistäminen AirPodseihin

Kun otat AirPodsit käyttöön iPhonen kanssa, ne yhdistetään samanaikaisesti sekä Apple Watchiin että iPhoneen, ja ääni toistetaan automaattisesti molemmista laitteista. Lue lisätietoja AirPodsien käyttöönotosta ja musiikin toistamisesta Apple Watchilla

Näin saat apua

Jos et pysty yhdistämään Bluetooth-lisälaitetta tai se ei muodosta yhteyttä uudelleen:

1. Jos kellotaulussa on lentokone, lentokonetila on päällä. Napauta Apple Watchissa Asetukset > Lentokonetila ja laita se pois päältä.
  2. Varmista, että lisälaite on täysin ladattu ja että siinä on virta päällä.
  3. Jos lisälaite näkyy Apple Watchissa kohdassa Asetukset > Bluetooth, mutta yhteyden muodostaminen ei onnistu, poista lisälaite laiteparista yllä olevien ohjeiden mukaisesti.
  4. Kokeile tehdä lisälaitteesta pari uudelleen.

Jos tarvitset apua Bluetooth-lisälaitteen yhdistämiseen tai käyttämiseen Apple Watchin kanssa, ota yhteyttä lisälaitteen valmistajaan.