AirPodien ja muiden Bluetooth-lisälaitteiden käyttäminen Apple Watchin kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit tehdä esimerkiksi Bluetooth-kuulokkeista tai -sykemittarista parin Apple Watchin kanssa.

Parin muodostaminen Bluetooth-lisälaitteen kanssa

Parin muodostaminen Bluetooth-lisävarusteen ja Apple Watchin välille
  1. Aseta Bluetooth-lisälaite parinmuodostustilaan sen mukana toimitettujen ohjeiden avulla.

2. Napauta Apple Watchissa Asetukset > Bluetooth. Apple Watchisi etsii lähellä olevia Bluetooth-lisälaitteita.

3. Valitse Bluetooth-lisälaitteesi.

4. Anna pääsyavain tai PIN-koodi pyydettäessä.

Bluetooth-lisälaitteen laiteparin poistaminen

1. Napauta Apple Watchissa Asetukset > Bluetooth.

2. Napauta lisälaitteen vieressä olevaa tietokuvakettaApple Watchin tietokuvake.

3. Napauta Unohda laite.

Katkaise laitteen yhteys- ja Unohda laite ‑vaihtoehdot Apple Watchissa

Yhdistäminen AirPodeihin

Kun otat AirPodit käyttöön iPhonen kanssa, ne yhdistetään samanaikaisesti sekä Apple Watchiin että iPhoneen, ja ääni toistetaan automaattisesti molemmista laitteista. Lue lisätietoja AirPodien käyttöönotosta ja musiikin toistamisesta Apple Watchilla.

Näin saat apua

Jos et pysty yhdistämään Bluetooth-lisälaitetta tai se ei muodosta yhteyttä uudelleen:

1. Jos kellotaulussa on Lentotila-kuvakeLentokone, lentotila on päällä. Napauta Apple Watchista Asetukset > Lentotila ja laita se pois päältä.

2. Varmista, että lisälaite on täysin ladattu ja että siinä on virta päällä.

3. Jos lisälaite näkyy Apple Watchissa kohdassa Asetukset > Bluetooth, mutta yhteyden muodostaminen ei onnistu, poista lisälaite laiteparista aiempien ohjeiden mukaisesti.

4. Kokeile tehdä lisälaitteesta pari uudelleen.

Jos tarvitset apua Bluetooth-lisälaitteen yhdistämiseen tai käyttämiseen Apple Watchin kanssa, ota yhteyttä lisälaitteen valmistajaan.