Tietoja OS X Yosemite 10.10.2 -päivityksestä

OS X Yosemite 10.10.2 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Yosemite -käyttäjille.

Päivitysohjeet

1. Varmuuskopioi Macisi ennen asennusta. Voit käyttää varmuuskopiointiin Time Machinea.
  2. Voit tarkistaa Applen ohjelmistopäivitykset (mukaan lukien tämän päivityksen) Mac App Storen Päivitykset-paneelista
  3. Kun olet aloittanut päivityksen asentamisen, älä sammuta tietokoneesta virtaa tai keskeytä asennusta.

Tietokoneellesi saattaa olla saatavilla myös muita ohjelmistopäivityksiä. Apple suosittelee asentamaan kaikki tarjotut päivitykset. Jotkin päivitykset eivät ehkä näy Päivitykset-paneelissa, ennen kuin olet asentanut muut saatavilla olevat päivitykset.

Voit myös ladata erillisen asentajan tätä päivitystä varten. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisiä asentajia on saatavilla Applen tukisivustolta

Tietoja päivityksestä

Tämä päivitys

• ratkaisee ongelman, jonka vuoksi Wi-Fi-yhteys saattoi katketa
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi verkkosivut saattoivat latautua hitaasti
  • korjaa ongelman, jonka vuoksi Spotlight saattoi ladata sähköpostin etäsisältöä, vaikka kyseinen asetus oli pois päältä Mailissa
  • parantaa äänen ja kuvan tahdistusta käytettäessä Bluetooth-kuulokkeita
  • mahdollistaa iCloud Driven selaamisen Time Machinessa
  • parantaa VoiceOver-puheen suorituskykyä
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi VoiceOver saattoi syöttää merkit kahdesti lisättäessä tekstiä verkkosivulla
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi syöttömenetelmä saattoi vaihtaa kieltä odottamatta
  • parantaa Safarin vakautta ja tietoturvaa.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö

Yritysasiakkaiden osalta tämä päivitys

• parantaa DFS-jakojen selauksen suorituskykyä Finderissa
  • korjaa ongelman, jonka vuoksi jotkin kalenterikutsut saattoivat näkyä virheelliseen aikaan
  • korjaa Microsoft Exchange -tileihin liittyvän ongelman, jonka vuoksi tapaamisen järjestäjä ei välttämättä saanut ilmoitusta, kun joku hyväksyi kutsun Kalenterissa
  • korjaa ongelman, jonka vuoksi Safari saattoi jatkuvasti pyytää kirjautumistietoja käytettäessä NTLM-todennuksella suojattua sivustoa
  • mahdollistaa päivien asettamisen Ei töissä -vastauksille Microsoft Exchange -tilien osalta Mailissa.

Turvallisuussisältö

Päivityksen asentaminen ei ehkä onnistu, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.

Mac App Storen Päivitykset-paneelissa ilmoitettu päivityksen koko voi vaihdella tietokonekohtaisesti tietokoneen mallista ja asennetuista ohjelmistoista riippuen.