Millainen lahjakortti minulla on?

Tarkista, millainen lahjakortti sinulla on, jos haluat tietää, miten voit lunastaa sen ja mitä voit ostaa sillä.

Apple-lahjakortti

Apple-lahjakortti, jossa näkyy värikäs Apple-logo valkoisella taustalla.

Apple-lahjakortin etupuolella on värikäs Apple-logo valkoisella taustalla. Kuvio saattaa olla erilainen kuin tässä kuvassa, koska saatavana on malliltaan erilaisia Apple-lahjakortteja. Näiden korttien kääntöpuolella on teksti, jossa kerrotaan, että korttia voi käyttää muun muassa tuotteiden, lisävarusteiden, appien, pelien, musiikin, elokuvien, TV-ohjelmien ja iCloud-sisältöjen hankintaan.

Apple-lahjakortit ovat saatavana vain Yhdysvalloissa.

Lunasta Apple-lahjakorttisi ja ota selvää, mitä voit ostaa sillä.

Apple Store -lahjakortit

Apple Store -lahjakortit ovat saatavana hopeanvärisinä, kullanvärisinä, valkoisina ja harmaina.

Apple Store -lahjakortit ovat etupuolelta yksivärisiä (harmaita, valkoisia, hopeanvärisiä tai kullanvärisiä). Kortin takana on seuraavat tiedot:

• Linkki verkkosivustoon, jossa voit tarkistaa lahjakortin saldon.
  • Teksti, jossa kerrotaan, että kortin voi käyttää vain Apple Online Storessa tai Apple Store -jälleenmyyntiliikkeessä tai että sitä ei voi lunastaa iTunes Storessa.
  • Puhelinnumero, johon voit soittaa, jos tarvitset apua korttiin liittyen.

Useimmissa maissa ja useimmilla alueilla voit käyttää Apple Store -lahjakorttia Apple Store -jälleenmyyntiliikkeessä tai apple.comissa. Ranskassa, Saksassa, Singaporessa ja Sveitsissä Apple Store -lahjakortteja voi käyttää vain Apple Store -jälleenmyyntiliikkeissä, ei apple.comissa.

App Store- ja iTunes-lahjakortit

Aaltokuvioinen App Store- ja iTunes-lahjakortti, jossa näkyy valkoinen Apple-logo sinisellä taustalla.

Useimmat App Store- ja iTunes-lahjakortit ovat sinisiä, ja niiden etupuolella on kuvio. Kortin takana on seuraavat tiedot:

• X:llä alkava 16-merkkinen koodi.
  • Teksti, jossa kerrotaan, että kortin voi käyttää appien, pelien, musiikin, elokuvien, TV-ohjelmien, kirjojen ja iCloud-sisältöjen hankintaan.

Jos sait App Store- ja iTunes-lahjakortin sähköpostitse, sähköpostiviestissä sanotaan, että voit lunastaa kortin App Storessa ja iTunes Storessa.

Lunasta App Store- ja iTunes-lahjakorttisi ja ota selvää, mitä voit ostaa sillä.

App Storen Top-Up-kortti

App Storen Top-Up-kortti, jossa näkyy valkoinen Apple-logo sinisellä taustalla.

App Storen Top-Up-kortti on saatavana vain Manner-Kiinassa. Lue, miten voit lunastaa tämän kortin.

Vanhemmat lahjakortit

Jos korttisi näyttää erilaiselta kuin yllä olevat kortit, se saattaa olla vanhempi kortti, mutta voit silti lunastaa sen. Toimi kortin kääntöpuolella olevien ohjeiden mukaan.

Tässä on joitakin esimerkkejä vanhemmista lahjakorteista:

Apple Music -lahjakortin etupuoli. Se on vaaleanpunainen, violetti ja sininen, ja siinä on valkoinen Apple Music -logo.
Apple Music -lahjakortti

iTunes Store -lahjakortin etupuoli. Se on vaaleanpunainen, keltainen ja oranssi, ja siinä on valkoinen Apple-logo.
iTunes Store -lahjakortti

Näin saat apua