Millainen lahjakortti minulla on?

Applella on tarjolla kaksi erityyppistä lahjakorttia: Apple Store -lahjakortit sekä App Store- ja iTunes-lahjakortit. Sinulla saattaa olla myös toinen, vanhempi kortti.

Pino erivärisiä Apple Store -lahjakortteja (kullanvärisiä, valkoisia, harmaita ja hopeanvärisiä).

Apple Store -lahjakortit

Apple Store -lahjakortteja voi käyttää Apple Online Storessa1 tai Apple Store -jälleenmyyntiliikkeissä. Kortin takana on seuraavat tiedot:

• Linkki verkkosivustoon, jossa voit tarkistaa lahjakortin saldon.
  • Teksti, jossa kerrotaan, että kortin voi käyttää vain Apple Online Storessa tai Apple Store -jälleenmyyntiliikkeessä tai että sitä ei voi lunastaa iTunes Storessa.
  • Puhelinnumero, johon voit soittaa, jos tarvitset apua korttiin liittyen.

Apple Store -lahjakortit ovat etupuolelta yksivärisiä (harmaita, valkoisia, hopeanvärisiä tai kullanvärisiä).

App Store- ja iTunes-lahjakortin etupuoli. Se on sininen, ja siinä on valkoinen Apple-logo ja valkoista tekstiä.

App Store- ja iTunes-lahjakortit

App Store- ja iTunes-lahjakortteja voi käyttää App Storessa, iTunes Storessa tai Apple Booksissa. Kortin takana on seuraavat tiedot:

• Linkki verkkosivustoon, jossa voit lunastaa lahjakortin.
  • Teksti, jossa kerrotaan, että kortin voi käyttää ohjelmien, pelien, musiikin, elokuvien, TV-ohjelmien, kirjojen ja iCloud-sisältöjen hankintaan.
  • Linkki sivustoon support.apple.com/giftcard, josta saat tarvittaessa apua.

Lue, miten voit lunastaa App Store- ja iTunes-lahjakortin ja käyttää sen.

App Store- ja iTunes-lahjakorttien kääntöpuolella lukee App Store tai iTunes.

Vanhemmat lahjakortit

Sinulla saattaa olla lahjakortti, joka näyttää erilaiselta kuin yllä oleva App Store- ja iTunes-lahjakortti. Näillä lahjakorteilla voi edelleen lunastaa Apple ID -saldoa, toimi kortin kääntöpuolella olevien ohjeiden mukaan.

Esimerkkejä vanhemmista lahjakorteista:

Apple Music -lahjakortin etupuoli. Se on vaaleanpunainen, violetti ja sininen, ja siinä on valkoinen Apple Music -logo.

Apple Music -lahjakortti

iTunes Store -lahjakortin etupuoli. Se on vaaleanpunainen, keltainen ja oranssi, ja siinä on valkoinen Apple-logo.

iTunes Store -lahjakortti

Lisäohjeet

Jos et edelleenkään ole varma siitä, millainen kortti sinulla on, ota yhteyttä Apple-tukeen kortin takana olevien ohjeiden avulla.

Lue, miten toimia, jos App Store- ja iTunes-lahjakortin, Apple Music -lahjakortin tai sisältökoodin lunastaminen ei onnistu.

1. Ranskassa, Saksassa, Singaporessa ja Sveitsissä Apple Store -lahjakortteja voi käyttää vain Apple Store -jälleenmyyntiliikkeissä.