Millainen lahjakortti minulla on?

Applella on tarjolla kolme erityyppistä lahjakorttia: Apple Store -lahjakortit, App Store- ja iTunes-lahjakortit sekä Apple Music -lahjakortit.

Apple Store -lahjakortit

Apple Store -lahjakortteja voi käyttää Apple Online Storessa1 tai Apple Store -jälleenmyyntiliikkeissä. Kortin takana on seuraavat tiedot:

• Linkki verkkosivustoon, jossa voit tarkistaa lahjakortin saldon.
  • Teksti, jossa kerrotaan, että kortin voi käyttää vain Apple Online Storessa tai Apple Store -jälleenmyyntiliikkeessä tai että sitä ei voi lunastaa iTunes Storessa.
  • Puhelinnumero, johon voit soittaa, jos tarvitset apua korttiin liittyen.

Apple Store -lahjakortit ovat etupuolelta yksivärisiä (harmaa, valkoinen, hopea tai kulta).

App Store- ja iTunes-lahjakortit

App Store- ja iTunes-lahjakortteja voi käyttää iTunes Storessa, iBooks Storessa tai App Storessa. Kortin takana on seuraavat tiedot:

• Linkki verkkosivustoon, jossa voit lunastaa lahjakortin.
  • Teksti, jossa kerrotaan, että kortin voi käyttää ohjelmien, pelien, musiikin, elokuvien, TV-ohjelmien, kirjojen ja iCloud-sisältöjen hankintaan.
  • Linkki sivustoon https://support.apple.com/fi-fi/HT201195, josta saat tarvittaessa apua.

Lue, miten voit lunastaa App Store- ja iTunes-lahjakortin ja käyttää sen.

App Store- ja iTunes-lahjakorttien etupuolella on  ja sanat App Store & iTunes sinisellä taustalla.

Apple Music -lahjakortit

Apple Music -lahjakorteilla voi maksaa nykyisen Apple Music -jäsenyyden tai aloittaa uuden jäsenyyden. Kortin takana on seuraavat tiedot:

• Linkki verkkosivustoon, jossa voit lunastaa lahjakortin.
  • Teksti, jossa kerrotaan, että kortin voi käyttää muun muassa henkilökohtaisen Apple Music -tilauksen, ohjelmien, pelien ja elokuvien hankintaan.
  • Linkki sivustoon https://support.apple.com/fi-fi/HT201195, josta saat tarvittaessa apua.

Lue, miten voit lunastaa Apple Music -lahjakortin ja käyttää sen.

Apple Music -lahjakorttien etupuolella on MUSIC ja takapuolella kortin arvon mukainen kuukausimäärä.

Lisäohjeet

Jos et edelleenkään ole varma siitä, millainen kortti sinulla on, ota yhteyttä Apple-tukeen kortin takana olevien ohjeiden avulla.

Lue, mitä tehdä, jos App Store- ja iTunes-lahjakortin, Apple Music -lahjakortin tai sisältökoodin lunastaminen ei onnistu.

1 Ranskassa, Saksassa, Singaporessa ja Sveitsissä Apple Store -lahjakortteja voi käyttää vain Apple Store -jälleenmyyntiliikkeissä.