iCloudin verkkokäyttö

Jos sinulla ei ole iPhonea, iPadia, iPod touchia tai Macia, voit käyttää iCloud Drivea, Pagesia, Numbersia, Keynotea, Yhteystietoja ja Muistiinpanoja suoraan iCloud.comista.

Mitä iCloudin verkkokäyttö tarkoittaa?

iCloudin verkkokäyttö antaa sinulle mahdollisuuden jakaa dokumentteja, laskentataulukoita ja esityksiä reaaliajassa ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa, vaikka heillä ei olisikaan käytettävissään Apple-laitetta. Voit siis kutsua kenet tahansa jakamaan tiedoston. Toiset käyttäjät voivat tämän jälkeen avata tiedoston ja tehdä siihen muutoksia vain verkossa käytettävillä tileillään iCloudista poistumatta. Saat käyttöösi iCloud Driven, Pagesin, Numbersin, Keynoten ja Muistiinpanojen iCloud-versiot sekä 1 Gt maksutonta tallennustilaa luomiasi muistiinpanoja ja dokumentteja varten.

Lue lisätietoja iWorkin iCloud-versiosta.

Miten voin aloittaa käytön?

Siirry iCloud.comiin ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi. Jos olet käyttänyt iTunes Storea, iCloudia tai muuta Applen palvelua aiemmin, sinulla luultavasti on jo Apple ID. Jos et muista Apple ID -tunnustasi, lue, miten voit selvittää unohtuneen Apple ID:n.

Jos sinulla ei ole Apple ID -tunnusta, lue, miten voit luoda tunnuksen. Kun olet luonut tilin, sinut kirjataan sisään automaattisesti.

Mitä selaimia tuetaan?

iCloud.com tukee Safarin, Firefoxin, Chromen, Edgen ja Operan uusimpia versioita. Lue lisää iCloudin järjestelmävaatimuksista.

Miten saan käyttööni kaikki iCloudin toiminnot?

Jos sinulla on iPhone, iPad, iPod touch tai Mac, voit käyttää kaikkia iCloudin toimintoja. Sinun tarvitsee vain kirjautua iCloudiin. Saat heti käyttöösi kaikki iCloudin toiminnot ja 5 Gt maksutonta tallennustilaa. Voit myös valita laitteellasi päivityksen iCloud+-palveluun, jolloin saat käyttöösi premium-ominaisuudet, kuten iCloudin suojatun lähetyksen, sähköpostiosoitteen kätkemisen ja HomeKitin suojatun videotoiminnon tuen.*

* Kaikki ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Miten voin hankkia lisää iCloud-tallennustilaa?

Vain verkossa käytettäviin iCloud-tileihin ei ole mahdollista hankkia yli 1 Gt tallennustilaa. Jos haluat käyttää kaikkia iCloudin toimintoja ja päivittää iCloud+-palveluun, tarvitset iPhonen, iPadin, iPod touchin tai Macin.

Mikä Apple ID on?

Apple ID on henkilökohtainen tilisi, jota käytät kaikissa Applen tuotteissa ja palveluissa. Se on sähköpostiosoitteen ja salasanan yhdistelmä, jolla kirjaudut sisään Applen palveluihin ja tuotteisiin. Sen avulla määrität myös yhteys-, maksu- ja suojaustietosi.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.