iCloudin verkkokäyttö

Jos sinulla ei ole iPhonea, iPadia, iPod touchia tai Macia, voit silti käyttää iCloud Drivea, Pagesia, Numbersia, Keynotea, Yhteystietoja ja Muistiinpanoja suoraan iCloud.comissa.

Mitä iCloudin verkkokäyttö tarkoittaa?

iCloudin verkkokäyttö antaa sinulle mahdollisuuden jakaa dokumentteja, laskentataulukoita ja esityksiä reaaliajassa ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa, vaikka heillä ei olisikaan käytettävissään Apple-laitetta. Voit siis kutsua kenet tahansa jakamaan tiedoston. Toiset käyttäjät voivat tämän jälkeen avata tiedoston ja tehdä siihen muutoksia vain verkossa käytettävillä tileillään iCloudista poistumatta. Saat käyttöösi iCloud Driven, Pagesin, Numbersin, Keynoten, Yhteystietojen ja Muistiinpanojen iCloud-versiot sekä 1 Gt maksutonta tallennustilaa luomiasi muistiinpanoja ja dokumentteja varten.

Lue lisätietoja iWorkin iCloud-versiosta.

Miten voin aloittaa käytön?

Siirry iCloud.comiin ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi. Jos olet käyttänyt iTunes Storea, iCloudia tai muuta Applen palvelua aiemmin, sinulla luultavasti on jo Apple ID. Jos et muista Apple ID:täsi, voit etsiä sen

Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda sellaisen:

1. Siirry osoitteeseen iCloud.com
  2. Valitse Luo Apple ID.
  3. Määritä tarvittavat tilitiedot, muun muassa sähköpostiosoite, vahva tilin salasana sekä turvakysymykset.
  4. Vahvista sähköpostiosoitteesi antamalla 6-numeroinen koodi, jonka lähetämme sinulle sähköpostitse.
  5. Hyväksy iCloudin käyttöehdot.

Kun olet luonut tilisi, sinut kirjataan sisään automaattisesti.

Mitä selaimia tuetaan?

iCloud.com tukee uusimpia versioita seuraavista selaimista: Safari, Firefox, Chrome, Edge, Internet Explorer ja Opera. Lue lisätietoja iCloudin järjestelmävaatimuksista.

Miten saan käyttööni kaikki iCloudin toiminnot?

Jos sinulla on iPhone, iPad, iPod touch tai Mac, voit käyttää kaikkia iCloudin toimintoja. Kirjaudu iCloudiin iPhonen, iPadin tai iPod touchin asetuksissa tai Macisi järjestelmäasetuksissa. Saat heti käyttöösi kaikki iCloudin toiminnot ja 5 Gt maksutonta tallennustilaa. Voit myös hankkia laitteeseesi suuremman maksullisen tallennustilatilauksen.

Miten voin hankkia lisää iCloud-tallennustilaa?

Vain verkossa käytettäviin iCloud-tileihin ei ole mahdollista hankkia yli yhtä gigatavua tallennustilaa. Jos haluat käyttää kaikkia iCloudin toimintoja ja hankkia lisää tallennustilaa, tarvitset iPhonen, iPadin, iPod touchin tai Macin.

Mikä Apple ID on?

Apple ID on henkilökohtainen tilisi, jota käytät kaikissa Applen tuotteissa ja palveluissa. Se on sähköpostiosoitteen ja salasanan yhdistelmä, jolla kirjaudut sisään Applen palveluihin ja tuotteisiin. Sen avulla määrität myös yhteys-, maksu- ja suojaustietosi.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.