iCloudin verkkokäyttö

Jos sinulla ei ole iPhonea, iPadia, iPod touchia tai Macia, voit käyttää iCloud Drivea, Pagesia, Numbersia, Keynotea, Yhteystietoja ja Muistiinpanoja suoraan iCloud.comista.

Mitä iCloudin verkkokäyttö tarkoittaa?

iCloudin verkkokäyttö antaa sinulle mahdollisuuden jakaa dokumentteja, laskentataulukoita ja esityksiä reaaliajassa ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa, vaikka heillä ei olisikaan käytettävissään Apple-laitetta. Saat käyttöösi iCloud Driven, Pagesin, Numbersin, Keynoten, Yhteystietojen ja Muistiinpanojen iCloud-versiot sekä 1 Gt maksutonta tallennustilaa luomiasi muistiinpanoja ja dokumentteja varten. Voit siis kutsua kenet tahansa jakamaan tiedoston. Toiset käyttäjät voivat tämän jälkeen avata tiedoston ja tehdä siihen muutoksia vain verkossa käytettävillä tileillään iCloudista poistumatta.

Lue lisätietoja iWorkin iCloud-versiosta.

Miten voin aloittaa käytön?

Siirry iCloud.comiin ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi. Jos olet käyttänyt iTunes Storea, iCloudia tai muuta Applen palvelua aiemmin, sinulla luultavasti on jo Apple ID. Jos et muista Apple ID:täsi, voit etsiä sen

Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda sellaisen:

1. Siirry osoitteeseen iCloud.com
  2. Valitse Luo Apple ID.
  3. Määritä tarvittavat tilitiedot, muun muassa sähköpostiosoite, vahva tilin salasana sekä turvakysymykset.
  4. Vahvista sähköpostiosoitteesi antamalla 6-numeroinen koodi, jonka lähetämme sinulle sähköpostitse.
  5. Hyväksy iCloudin käyttöehdot.

Kun olet luonut tilisi, sinut kirjataan sisään automaattisesti.

Mitä selaimia tuetaan?

iCloud.com tukee Safarin, Firefoxin, Chromen, Edgen ja Internet Explorerin uusimpia versioita. Lue lisätietoja iCloudin järjestelmävaatimuksista.

Miten voin hankkia lisää iCloud-tallennustilaa?

Vain verkossa käytettäviin iCloud-tileihin ei ole mahdollista hankkia yli yhtä gigatavua tallennustilaa. Jos haluat käyttää kaikkia iCloudin toimintoja ja hankkia lisää tallennustilaa, tarvitset iPhonen, iPadin, iPod touchin tai Macin.

Miten saan käyttööni kaikki iCloudin toiminnot?

Voit käyttää kaikkia iCloudin toimintoja, jos sinulla on iOS-laite tai Mac. Kirjaudu iCloudiin iOS-laitteesi asetuksissa tai Macisi järjestelmäasetuksissa. Saat heti käyttöösi kaikki iCloudin toiminnot ja 5 Gt maksutonta tallennustilaa. Voit myös hankkia laitteeseesi suuremman maksullisen tallennustilatilauksen

Mikä Apple ID on?

Apple ID on henkilökohtainen tilisi, jota käytät kaikissa Applen tuotteissa ja palveluissa. Se on sähköpostiosoitteen ja salasanan yhdistelmä, jolla kirjaudut sisään Applen palveluihin ja tuotteisiin. Sen avulla määrität myös yhteys-, maksu- ja suojaustietosi.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.