Puuttuvan FaceTime-apin etsiminen tai palauttaminen

Lue, mitä tehdä, jos et löydä FaceTime-appia tai sinun on palautettava se iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin.

1. Tarkista, että laite tukee FaceTimea. FaceTime ei ole käytettävissä tai se ei ehkä näy joissakin iPhone- ja iPad-laitteissa, jotka on ostettu Saudi-Arabiassa, Pakistanissa ja Arabiemiirikunnissa, Dubai mukaan lukien. FaceTime on kuitenkin saatavilla Saudi-Arabiassa iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa, jossa on iOS 11.3 tai uudempi.
  2. Valitse Asetukset > Yleiset > Rajoitukset ja varmista, että FaceTime ja Kamera ovat päällä. Jos rajoitukset ovat päällä Kamerassa, FaceTimea ei voi käyttää.
  3. Etsi FaceTime-appi Spotlightilla tai Sirillä. Jos sinä tai joku muu on poistanut FaceTime-apin, sinun on ehkä palautettava se.
  4. Päivitä laitteeseen iOS:n uusin versio.

Jos FaceTime-appia ei edelleenkään löydy, varmuuskopioi laite iTunesin tai iCloudin avulla ja palauta se. Kun laite on palautettu, ota se käyttöön valitsemalla oma alue ja kieli. Palauta sitten tiedot iTunes- tai iCloud-varmuuskopiosta.