Puuttuvan FaceTime-apin etsiminen tai palauttaminen

Lue, mitä tehdä, jos et löydä FaceTime-appia tai sinun on palautettava se iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin.

1. Tarkista, että laite tukee FaceTimea. FaceTime ei ole käytettävissä tai se ei ehkä näy joissakin iPhone- ja iPad-laitteissa, jotka on ostettu Saudi-Arabiassa, Pakistanissa ja Arabiemiirikunnissa, Dubai mukaan lukien. FaceTime on kuitenkin saatavilla Saudi-Arabiassa iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa, jossa on iOS 11.3 tai uudempi. FaceTime on myös saatavilla Pakistanissa iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa, jossa on iOS 12.4 tai uudempi.

2. Valitse Asetukset > Ruutuaika > Sisältö ja yksityisyys > Sallitut apit ja varmista, että FaceTime ja Kamera ovat päällä. Jos Ruutuaika on päällä Kamerassa, FaceTimea ei voi käyttää.

3. Etsi FaceTime-appi Spotlightilla tai Sirillä. Jos sinä tai joku muu on poistanut FaceTime-apin, sinun on ehkä palautettava se.

4. Päivitä laitteeseen iOS:n tai iPadOS:n uusin versio.

Jos FaceTime-appia ei edelleenkään löydy, varmuuskopioi laite tietokoneen tai iCloudin avulla ja palauta sitten laite. Kun laite on palautettu, ota se käyttöön valitsemalla oma alue ja kieli. Palauta sitten tietosi tietokoneella.