Avun pyytäminen Applelta Apple ID:n tietoturvaan liittyvissä asioissa

Tässä artikkelissa on Apple-tuen maa- ja aluekohtaiset yhteystiedot asiakkaille, jotka tarvitsevat apua Apple ID:n salasanan kanssa tai joilla on muita tietoturvaan liittyviä ongelmia.

Yhdysvallat ja Kanada

Voit nopeuttaa palvelua pitämällä Apple ID:si tiedot valmiina. Lue lisää Apple ID:stä.

Kanada

Latinalainen Amerikka ja Karibia

Voit nopeuttaa palvelua pitämällä Apple ID:si tiedot valmiina. Lue lisää Apple ID:stä.

Meksiko

Eurooppa

Voit nopeuttaa palvelua pitämällä Apple ID:si tiedot valmiina. Lue lisää Apple ID:stä.

Belgia

Bulgaria

Kroatia

Kypros

Tšekin tasavalta

Tanska

Viro

Kreikka

Unkari

Irlanti

Latvia

Liettua

Luxemburg

Malta

Norja

Puola

Portugali

Romania

Venäjä

Slovakia

Slovenia

Espanja

Ruotsi

Sveitsi

Turkki

Afrikka, Lähi-itä ja Intia

Voit nopeuttaa palvelua pitämällä Apple ID:si tiedot valmiina. Lue lisää Apple ID:stä.

Intia

Saudi-Arabia

Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Aasian ja Tyynenmeren alue

Voit nopeuttaa palvelua pitämällä Apple ID:si tiedot valmiina. Lue lisää Apple ID:stä.

Brunei

Kiina

Fidži

Guam

Hongkong

Indonesia

Macao

Malesia

Uusi-Seelanti

Pakistan

Papua-Uusi-Guinea

Filippiinit

Singapore

Etelä-Korea

Thaimaa

Tonga

Vanuatu

Vietnam

Puhelinnumerot ja palveluajat saattavat muuttua.

* Puhelusta veloitetaan paikallis- tai kotimaan puhelumaksu.
** Maksuton tekninen puhelintuki ei ole käytettävissä matkapuhelimesta soitettaessa.
*** Hinta on 0,05 £/minuutti soitettaessa lankapuhelimesta Isossa-Britanniassa. Puhelumaksut saattavat vaihdella soitettaessa matkapuhelimesta.
**** Maksuton puhelinnumero koskee lankapuhelimia. Numero ei ole käytettävissä joidenkin matkapuhelinoperaattoreiden verkoissa tai puhelusta voidaan veloittaa. Lisätietoja saat matkapuhelinoperaattoriltasi.