Apple ID:n määritetyn syntymäajan päivittäminen

On tärkeää, että määrität Apple ID -tiliisi oikean syntymäajan.

Syntymäaikasi vaikuttaa tiettyjen toimintojen käyttöön, esimerkiksi Perhejako-toiminnossa. Lisäksi sen perusteella näytetään ikäsi. Joissain tapauksissa sen avulla voit myös vaihtaa salasanasi.

Voit päivittää tai korjata Apple ID:hen määritetyn syntymäajan seuraavasti.

Apple ID -tilisivullasi

1. Kirjaudu Apple ID -tilisivullesi. Sinun on ehkä vastattava turvakysymyksiin.
  2. Valitse Tili-kohdassa Muokkaa.
  3. Päivitä syntymäaikasi ja valitse Valmis.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > [nimesi].
  2. Napauta Nimi, puhelin, sähköposti. Sinun täytyy ehkä antaa Apple ID:si salasana.
  3. Napauta Vaihda syntymäaika tai Syntymäaika. Sinun on ehkä vastattava turvakysymyksiin.
  4. Päivitä syntymäaikasi ja napauta sitten Valmis.

Jos haluat vaihtaa syntymäaikaasi siten, että ikäsi on alle 13*, sinun täytyy olla Perhejako-ryhmän jäsen ja perheen järjestäjän täytyy hyväksyä muutos. Kun olet päivittänyt syntymäajan, lähetä pyyntö perheen järjestäjälle näytön ohjeiden mukaisesti. Perheen järjestäjä voi kirjautua Apple ID -tilisivulleen, jolla hänen täytyy vahvistaa muutos ja hyväksyä vanhempien tietosuojatiedot antamalla maksutapaa koskevat pyydetyt tiedot.

Varmista, että annat oikean syntymäajan. Jos iäksi annetaan alle 13 vuotta, sitä ei voi muokata. Lue lisätietoja lasten Apple ID:istä.

*Ikä vaihtelee maa- tai aluekohtaisesti.