Tietoja iPad Smart Foliosta ja iPad Smart Coverista

Tässä artikkelissa kerrotaan iPad Smart Foliosta ja iPad Smart Coverista sekä siitä, kumpi sinun kannattaa hankkia iPadiasi varten.

iPadin herättäminen ja laittaminen nukkumaan

iPadisi herää tai menee nukkumaan, kun avaat tai suljet iPad Smart Folion tai iPad Smart Coverin.1

Kun käytät iPad Smart Foliota tai iPad Smart Coveria, tartu aina iPadiin suoraan – älä yritä nostaa sitä tarttumalla suojukseen. Suojuksen magneetteja ei ole tarkoitettu iPadin nostamista varten.

iPadisi kanssa toimivan suojuksen valinta

Jotkin suojukset ja iPad-mallit eivät ole yhteensopivia, vaikka ne olisivat samankokoisia. Voit tarkastaa pakkauksesta, toimiiko suojus iPadisi kanssa. Tai etsi iPadisi ja sen kanssa toimiva suojus tästä:

iPad Pro (11 tuumaa) toimii Smart Folio 11 tuuman iPad Prolle -mallin kanssa.

iPad Pro (12,9 tuumaa) (3. sukupolvi) toimii Smart Folio 12,9 tuuman iPad Prolle (3. sukupolvi) -mallin kanssa.

iPad Pro (12,9 tuumaa) (2. sukupolvi) ja iPad Pro (12,9 tuumaa) toimivat iPad Pro (12,9 tuumaa) Smart Coverin ja nahkaisen iPad Pro (12,9 tuumaa) Smart Coverin kanssa.

iPad Pro (10,5 tuumaa) toimii iPad Pro (10,5 tuumaa) Smart Coverin ja nahkaisen iPad Pro (10,5 tuumaa) Smart Coverin kanssa.

iPad Pro (9,7 tuumaa) toimii iPad Pro (9,7 tuumaa) Smart Coverin kanssa.

iPad Air, iPad Air 2 ja iPad (5. sukupolvi ja uudemmat) toimivat iPad Air Smart Coverin tai iPad Smart Coverin kanssa.2

iPad 2, iPad (3. sukupolvi) ja iPad (4. sukupolvi) toimivat iPad Smart Coverin kanssa.2

iPad mini 4 toimii iPad mini 4 Smart Coverin kanssa.

iPad mini 3, iPad mini 2 ja iPad mini toimivat mille tahansa näistä malleista tarkoitetun iPad mini Smart Coverin kanssa.

1. Jos iPadisi ei herää tai nukahda, kun avaat tai suljet suojuksen, valitse Asetukset > Näyttö ja kirkkaus, ja ota käyttöön Lukitse/avaa.
  2. iPad Smart Cover malleille iPad Air, iPad Air 2 ja iPad (5. sukupolvi ja uudemmat) on erilainen kuin iPad Smart Cover malleille iPad 2, iPad (3. sukupolvi) ja iPad (4. sukupolvi).