Tietoja iPad Smart Foliosta ja iPad Smart Coverista

Tässä artikkelissa kerrotaan Smart Foliosta ja Smart Coverista sekä siitä, kumpi sinun kannattaa hankkia iPadiasi varten.

iPadisi kanssa toimivan suojuksen valinta

Jotkin suojukset ja iPad-mallit eivät ole yhteensopivia, vaikka ne olisivat samankokoisia. Voit tarkastaa pakkauksesta, toimiiko suojus iPadisi kanssa. Voit myös etsiä iPadisi ja sen kanssa toimivan suojuksen alta.

Haluatko käyttää näppäimistöä iPadin hallintaan? Liitä iPad Smart Keyboardiin tai Magic Keyboardiin, niin voit käyttää tuttuja näppäimiä muun muassa kopiointiin, sijoittamiseen ja muotoiluun.

11 tuuman iPad Pro (1. ja 2. sukupolvi) on yhteensopiva 11 tuuman iPad Pron Smart Folion kanssa.

12,9 tuuman iPad Pro (3. ja 4. sukupolvi) on yhteensopiva 12,9 tuuman iPad Pron Smart Folion (4. sukupolvi) kanssa.

12,9 tuuman iPad Pro (1. ja 2. sukupolvi) on yhteensopiva 12,9 tuuman iPad Pron Smart Coverin ja 12,9 tuuman iPad Pron nahkaisen Smart Coverin kanssa.

10,5 tuuman iPad Pro, iPad Air (3. sukupolvi) ja iPad (7. sukupolvi) ovat yhteensopivia iPadin (7. sukupolvi) ja iPad Airin (3. sukupolvi) Smart Coverin sekä iPadin (7. sukupolvi) ja iPad Airin (3. sukupolvi) nahkaisen Smart Coverin kanssa.

iPad (5. ja 6. sukupolvi), 9,7 tuuman iPad Pro, iPad Air ja iPad Air 2 ovat yhteensopivia 9,7 tuuman iPad Smart Coverin kanssa.1

iPad 2 ja iPad (3. ja 4. sukupolvi) ovat yhteensopivia iPad Smart Coverin kanssa.1

iPad mini 4 ja iPad mini (5. sukupolvi) ovat yhteensopivia iPad mini Smart Coverin kanssa.2

iPad mini, iPad mini 2 ja iPad mini 3 ovat yhteensopivia näitä malleja varten suunnitellun iPad mini Smart Coverin kanssa.2

iPadin herättäminen ja laittaminen nukkumaan

iPadisi herää tai menee nukkumaan, kun avaat tai suljet Smart Folion tai iPad Smart Coverin.

Jos iPadisi ei herää tai nukahda, kun avaat tai suljet suojuksen, valitse Asetukset > Näyttö ja kirkkaus, ja ota käyttöön Lukitse/avaa.

Kun käytät iPad Smart Foliota tai iPad Smart Coveria, tartu aina iPadiin suoraan – älä yritä nostaa sitä tarttumalla suojukseen. Suojuksen magneetteja ei ole tarkoitettu iPadin nostamiseen.

1. iPad Smart Cover malleille iPad Air, iPad Air 2 ja iPad (5. sukupolvi ja uudemmat) on erilainen kuin iPad Smart Cover malleille iPad 2, iPad (3. sukupolvi) ja iPad (4. sukupolvi).
  2. iPad minin (5. sukupolvi) ja iPad mini 4:n iPad mini Smart Cover ei ole sama kuin iPad mini 3:n, iPad mini 2:n ja iPad minin iPad mini Smart Cover.