Tietoja iPad Smart Coverista

Tässä artikkelissa kerrotaan iPad Smart Coverista ja siitä, mikä Smart Cover kannattaa hankkia iPadillesi.

iPadin herättäminen ja nukkumaan laittaminen Smart Coverin avulla

iPadisi herää tai menee nukkumaan, kun avaat tai suljet Smart Coverin.1

Kun käytät Smart Coveria, tartu aina iPadiin suoraan: älä yritä nostaa sitä kannen avulla. Smart Coverin magneetteja ei ole tarkoitettu iPadin nostamista varten.

iPadisi kanssa toimivan Smart Coverin valinta

Jotkin Smart Cover- ja iPad-mallit eivät toimi keskenään, vaikka ne olisivat samankokoisia. Voit tarkastaa pakkauksesta, toimiiko Smart Cover iPadisi kanssa. Tai etsi iPadisi ja sen kanssa toimiva Smart Cover tästä:

iPad Pro (12,9 tuumaa) (2. sukupolvi) ja iPad Pro (12,9 tuumaa) toimivat iPad Pro (12,9 tuumaa) Smart Coverin ja nahkaisen iPad Pro (12,9 tuumaa) Smart Coverin kanssa.

iPad Pro (10,5 tuumaa) toimii iPad Pro (10,5 tuumaa) Smart Coverin ja nahkaisen iPad Pro (10,5 tuumaa) Smart Coverin kanssa.

iPad Pro (9,7 tuumaa) toimii iPad Pro (9,7 tuumaa) Smart Coverin kanssa.

iPad Air, iPad Air 2 ja iPad (5. sukupolvi ja uudemmat) toimivat iPad Air Smart Coverin tai iPad Smart Coverin kanssa.2

iPad 2, iPad (3. sukupolvi) ja iPad (4. sukupolvi) toimivat iPad Smart Coverin kanssa.2

iPad mini 4 toimii iPad mini 4 Smart Coverin kanssa.

iPad mini 3, iPad mini 2 ja iPad mini toimivat mille tahansa näistä malleista tarkoitetun iPad mini Smart Coverin kanssa.

1. Jos iPadisi ei herää tai nukahda, kun avaat tai suljet Smart Coverin, valitse Asetukset > Näyttö ja kirkkaus, ja ota käyttöön Lukitse/avaa.
  2. iPad Smart Cover malleille iPad Air, iPad Air 2 ja iPad (5. sukupolvi ja uudemmat) on erilainen kuin iPad Smart Cover malleille iPad 2, iPad (3. sukupolvi) ja iPad (4. sukupolvi).