Tietoja Applen Mini DisplayPort -sovittimista

Näiden sovittimien avulla voit liittää Mini DisplayPort-, Thunderbolt- tai Thunderbolt 2 -portilla varustetun Macin DVI- tai VGA-kaapelia käyttävään näyttöön.

Applen Mini DisplayPort -sovittimet toimivat seuraavien Mac-mallien kanssa, kun käytössä on Mac OS X 10.5.6 tai uudempi:

Mini DisplayPort -portilla varustetut mallit  Thunderbolt - tai Thunderbolt 2  -portilla varustetut mallit

Nämä sovittimet eivät toimi Applen Thunderbolt 3 (USB-C)–Thunderbolt 2 -sovittimen kanssa, joka ei tue yhteyksiä Mini DisplayPort -näyttöihin.

Applen Mini DisplayPort–Dual-Link DVI -sovitin

Applen Mini DisplayPort–Dual-Link DVI -sovittimen avulla voit liittää Mini DisplayPort -, Thunderbolt - tai Thunderbolt 2  -portilla varustetun Macin dual-link DVI -kaapelia käyttävään näyttöön.

Tämä sovitin tukee enintään 2560 x 1600 pikselin näyttötarkkuutta. Jos haluat käyttää sovitinta Applen 30 tuuman Cinema HD Display -näytön kaltaisen dual-link DVI -näytön kanssa, liitä näytön USB-kaapeli sovittimen USB-A-porttiin ja sitten sovittimen USB-A-kaapeli Macin USB-A-porttiin

Applen Mini DisplayPort–DVI -sovitin

Applen Mini DisplayPort–DVI -sovittimen avulla voit liittää Mini DisplayPort -, Thunderbolt - tai Thunderbolt 2  -portilla varustetun Macin single-link DVI -kaapelia käyttävään näyttöön.

Tämä sovitin tukee enintään 1920 x 1200 pikselin näyttötarkkuutta.

Applen Mini DisplayPort–VGA -sovitin

Applen Mini DisplayPort–VGA -sovittimen avulla voit liittää Mini DisplayPort -, Thunderbolt - tai Thunderbolt 2  -portilla varustetun Macin VGA-kaapelia käyttävään näyttöön.

Tämä sovitin tukee enintään 1920 x 1200 pikselin näyttötarkkuutta. Yli 1600 x 1200 pikselin tarkkuuden saavuttamiseksi korkeampaa virkistystaajuutta käyttävät näytöt saattavat vaatia, että lasket virkistystaajuutta.

Koska VGA-yhteys ei ole digitaalinen, vaan analoginen, HDCP-salattua sisältöä ei ehkä toisteta tai se toistetaan pienemmällä tarkkuudella.

Lisätietoja

DVI-kaapelit, joissa on lisänastoja analogista signaalia varten, eivät ole yhteensopivia DVI-sovittimien täysin digitaalisen DVI-portin kanssa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.