iTunesista synkronoitujen kuvien ja videoiden poistaminen, kun alkuperäiset eivät ole käytettävissä

Voit poistaa iTunesista synkronoituja kuvia synkronoimalla ne uuteen kansioon.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Näiden ohjeiden avulla voit poistaa laitteestasi kaikki siihen aiemmin synkronoidut kuvat.

Voit poistaa kuvat, jotka on synkronoitu tietokoneesta, joka ei ole enää käytettävissä. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Luo kansio tietokoneeseen, jonka kanssa synkronoit sisältöä tällä hetkellä, ja lisää kansioon yksi kuva.
  2. Klikkaa iTunesin Kuvat-välilehdessä Synkronoi kuvat kohteesta: -valintaneliötä.
  3. Valitse Synkronoi kuvat kohteesta: -kohdan viereisessä ponnahdusikkunassa vaiheessa 1 luomasi kansio.
  4. Ota muutokset käyttöön.
  5. Poista Synkronoi kuvat kohteesta: -valintaneliön valinta.
  6. Ota muutokset uudelleen käyttöön.
  7. Synkronoidut kuvasi poistetaan nyt laitteesta.