Jos Mac jää jumiin Otetaan Mac käyttöön -näyttöön

Mac ei voi tietyissä tilanteissa ehkä lopettaa käyttöönottoapuria, vaikka kaikki olisi valmista.

Kun asennat uuden macOS:n tai otat uuden Mac-tietokoneen käyttöön, Mac käynnistää automaattisesti käyttöönottoapurin, joka pyytää erinäisiä tietoja, kuten maan, kielen ja Wi-Fi-verkon. Käyttöönottoapurin viimeinen vaihe on Otetaan Mac käyttöön:

Tämän vaiheen ei pitäisi kestää yli 10 minuuttia. Jos vaihe jää näyttöön, Mac ei ehkä saa lopetettua käyttöönottoapuria, vaikka kaikki olisi valmista.

Voit ratkaista ongelman painamalla virtapainiketta ja pitämällä sitä painettuna 10 sekuntia, kunnes Mac sammuu. Käynnistä Mac sitten uudelleen. Macin pitäisi nyt käynnistyä tavalliseen tapaan.