Apple ID -ostoksiin liittyvien laitteiden tarkasteleminen ja poistaminen

Hallitse luetteloa laitteista, jotka voivat ladata ja toistaa Apple ID:lläsi ostamiasi tuotteita.

Saatat haluta poistaa liitetyn laitteen seuraavissa tilanteissa:

• saavutat liitosrajoituksen ja haluat lisätä uuden laitteen
  • et voi ladata ostoksia uudelleen App Storesta, Apple TV -apista, iTunes Storesta tai muista Apple-palveluista
  • Haluat myydä tai antaa liitetyn laitteen.

Liitettyjen laitteiden tarkasteleminen tai poistaminen Macilla tai Windows-tietokoneella

1. Avaa Macissa Apple Music -appi. Tai avaa Windows-tietokoneessa iTunesin Windows-versio.
  2. Valitse Macin valikkoriviltä Tili > Tiliasetukset tai Windows-tietokoneen iTunesin valikkoriviltä Tili > Näytä oma tili. Sinun pitää ehkä kirjautua sisään Apple ID:lläsi.
  3. Valitse Hallitse laitteita. Jos Apple ID:hen ei ole liitetty laitteita, tätä osiota ei näy.
    Mac, jossa näkyy Hallitse laitteita -asetus kohdassa Ostot ja lataukset.
  4. Jos haluat poistaa laitteen, valitse Poista. Jos et voi poistaa laitetta, kirjaudu ulos Apple ID:stäsi kyseisellä laitteella ja yritä uudelleen. Jos et vieläkään pysty poistamaan laitetta, sinun on ehkä odotettava 90 päivää, jotta voit liittää laitteen toiseen Apple ID:hen.
    Mac, jossa on näkyvissä luettelo kolmesta laitteesta. Poista-painike ei ole käytettävissä joillekin luettelon laitteille.

Liitetyn iPhonen tai iPadin poistaminen

1. Valitse Asetukset, napauta nimeäsi ja valitse sitten Media ja ostot.
  2. Napauta Näytä tili. Sinua voidaan pyytää kirjautumaan sisään.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse sitten Poista tämä laite.
    iPhone, jossa näkyy Poista tämä laite tiliasetuksissa

Lisätietoja liitetyistä laitteista

Haluatko lisätä luetteloon uuden laitteen? Tee tällöin osto App Storesta, Apple TV ‑apista tai muusta Apple-palvelusta kyseisellä laitteella.

Apple ID:hen voi olla samanaikaisesti liitettynä kymmenen laitetta (enintään viisi tietokonetta) ostosten tekemistä varten.

Jos yrität liittää aikaisemmin liitetyn laitteen, saatat nähdä viestin ”Tämä laite on liitetty toiseen Apple ID:hen. Et voi liittää tätä laitetta toiseen Apple ID:hen [numero] päivään.” Sinun on ehkä odotettava 90 päivää, jotta voit liittää laitteen toiseen Apple ID:hen.

Tämä liitettyjen laitteiden luettelo ei ole sama kuin laiteluettelo, johon olet tällä hetkellä kirjautunut sisään Apple ID:lläsi. Apple ID -tilisivultasi näet, mihin olet kirjautunut sisään.

Jos laitetta ei ole luettelossa

Jos laitetta ei ole luettelossa etkä voi tehdä sillä ostoja, laite saattaa olla vanhentunut.

Lue, mitkä laitteet ovat vanhoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.