Apple ID -ostoksiin liittyvien laitteiden tarkasteleminen ja poistaminen

Hallitse luetteloa laitteista, jotka voivat ladata ja toistaa Apple ID:lläsi ostamiasi tuotteita.

Saatat haluta poistaa liitetyn laitteen seuraavissa tilanteissa:

• saavutat liitosrajoituksen ja haluat lisätä uuden laitteen

• Jos et voi ladata ostoksia uudelleen App Storesta, Apple TV -apista tai muista Apple-palveluista.

• Haluat myydä tai antaa liitetyn laitteen.

Liitettyjen laitteiden tarkasteleminen tai poistaminen Macilla tai Windows-tietokoneella

1. Avaa Apple Music- tai Apple TV -appi.

2. Valitse Macin valikkoriviltä Tili > Tiliasetukset. Tai klikkaa Windows-tietokoneessa sivupalkin alaosasta nimeäsi ja klikkaa sitten Näytä oma tili. Sinun pitää ehkä kirjautua sisään Apple ID:lläsi.

3. Valitse Hallitse laitteita. Jos Apple ID:hen ei ole liitetty laitteita, tätä osiota ei näy.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  4. Jos haluat poistaa laitteen, valitse Poista. Jos et voi poistaa laitetta, kirjaudu ulos Apple ID:stäsi kyseisellä laitteella ja yritä uudelleen. Jos et vieläkään pysty poistamaan laitetta, sinun on ehkä odotettava 90 päivää, jotta voit liittää laitteen toiseen Apple ID:hen.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Liitetyn iPhonen tai iPadin poistaminen

1. Avaa Asetukset-appi.

2. Napauta nimeäsi ja napauta sitten Media ja ostot.

3. Napauta Näytä tili. Sinua voidaan pyytää kirjautumaan sisään.

4. Vieritä alaspäin ja valitse sitten Poista tämä laite.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Lisätietoja liitetyistä laitteista

Haluatko lisätä luetteloon uuden laitteen? Tee tällöin osto App Storesta, Apple TV ‑apista tai muusta Apple-palvelusta kyseisellä laitteella.

Apple ID:hen voi olla samanaikaisesti liitettynä kymmenen laitetta (enintään viisi tietokonetta) ostosten tekemistä varten.

Jos yrität liittää aikaisemmin liitetyn laitteen, saatat nähdä viestin ”Tämä laite on liitetty toiseen Apple ID:hen. Et voi liittää tätä laitetta toiseen Apple ID:hen [numero] päivään.” Sinun on ehkä odotettava 90 päivää, jotta voit liittää laitteen toiseen Apple ID:hen.

Liitettyjen laitteiden luettelo ei ole sama kuin luettelo laitteista, joihin olet tällä hetkellä kirjautunut sisään Apple ID:lläsi. Apple ID -tilisivultasi näet, mihin olet kirjautunut sisään.

Jos laitetta ei ole luettelossa

Jos laitetta ei ole luettelossa etkä voi tehdä sillä ostoja, laite saattaa olla vanhentunut.

Lue, mitkä laitteet ovat vanhoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.