Ostosten tekoa varten liitettyjen laitteiden tarkasteleminen ja poistaminen

Macin Apple Music -apissa tai iTunesin Windows-versiossa voit tarkastella ostosten tekoa varten Apple ID:hesi liitettyjen laitteiden luetteloa ja poistaa laitteet, joiden liitoksen haluat poistaa.

Kun kirjaudut Apple ID:lläsi johonkin laitteeseen ja käytät kyseistä laitetta ostosten tekemiseen tai Applen palveluiden tilaamiseen, laite liitetään tiliisi.

Sinun ei tarvitse liittää laitteitasi sisällön ostamista tai uusien ostosten lataamista varten. Voit poistaa liitetyn laitteen, jos

• saavutat liitosrajoituksen ja haluat lisätä uuden laitteen
  • et pysty lataamaan ostoksia uudelleen App Storesta tai iTunes Storesta
  • haluat myydä tai luovuttaa liitetyn laitteen.

Liitettyjen laitteiden tarkasteleminen tai poistaminen Macissa tai Windows-tietokoneessa

1. Avaa Macin Apple Music -appi tai iTunesin Windows-versio.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Näytä oma tili. Sinun pitää ehkä kirjautua sisään Apple ID:lläsi.
  3. Vieritä iTunes-pilvi-osioon ja klikkaa Hallitse laitteita. Näet luettelon laitteista, jotka on liitetty tiliisi ostosten tekemistä varten. Jos Apple ID:hesi ei ole liitetty yhtäkään laitetta, tätä osiota ei näy.
  4. Klikkaa laitteen oikealla puolella Poista, jos haluat poistaa laitteen liitoksen. Jos et pysty poistamaan laitetta, sinun on ehkä kirjauduttava ulos Apple ID:stäsi kyseisellä laitteella tai odotettava jopa 90 päivää, jotta laitteesi liitetään toiseen Apple ID:hen.

Liitetyn iPhonen, iPadin tai iPod touchin poistaminen

1. Napauta Asetukset > [nimesi] ja sitten iTunes ja App Store.
  2. Napauta Apple ID:täsi.
  3. Napauta Näytä Apple ID. Sinua voidaan pyytää kirjautumaan sisään.
  4. Vieritä iTunes-pilvi-osioon ja napauta Poista tämä laite.

Lisätietoja liitetyistä laitteista

Apple ID:hen voi olla samanaikaisesti liitettynä kymmenen laitetta (enintään viisi tietokonetta) ostosten tekemistä varten.

Jos yrität liittää toisen laitteen, joka oli aikaisemmin liitetty, saatat nähdä viestin ”Tämä laite on liitetty toiseen Apple ID:hen. Et voi liittää tätä laitetta toiseen Apple ID:hen [numero] päivään.” Sen mukaan, milloin liitit laitteen Apple ID:hen, sinun on ehkä odotettava jopa 90 päivää, ennen kuin voit liittää laitteen toiseen Apple ID:hen.

Tämä liitettyjen laitteiden luettelo ei ole sama kuin laiteluettelo, johon olet tällä hetkellä kirjautunut sisään Apple ID:lläsi. Apple ID -tilisivullasi näet, mihin olet kirjautunut sisään.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.