iPhonesta, iPadista tai iPod touchista tuodun hidastetun videokuvan näkyminen Macissa tai Windows-tietokoneessa

Hidastetun videokuvan toiminta muissa ohjelmissa saattaa riippua ohjelmistosta, jolla tuot sen iOS-laitteesta.

Voit tuoda hidastettua videokuvaa iPhonesta, iPadista tai iPod touchista käyttämällä seuraavia ohjelmia. Valitsemasi ohjelma vaikuttaa siihen, miten hidastettua videokuvaa käsitellään elokuvan toiston tai muokkauksen yhteydessä. Saat lisätietoja valitsemalla jonkin seuraavista ohjelmista.

iMovie

Kuvat

• Kuvat-ohjelman avulla tuodut hidastetut elokuvat sisältävät nopeusvaihtelut.

iPhoto ja Aperture

• iPhoton tai Aperturen avulla tuoduissa hidastetuissa elokuvissa ei näytetä nopeusvaihteluita. Koko video tuodaan hitaimmalla mahdollisella nopeudella.

Kuvansiirtäjä (OS X Yosemite tai uudempi)

• Kuvansiirtäjän avulla tuodut hidastetut elokuvat sisältävät nopeusvaihtelut. Vaihtelut näkyvät, jos katseluun käytettävä ohjelma pystyy näyttämään ne (mahdollista esimerkiksi QuickTime Player X:ssä).
    Hidastustiedot sisältyvät elokuvan kanssa tuotavaan .AAE-tiedostoon.

Kuvansiirtäjä (OS X Mavericks tai aiempi)

• Kuvansiirtäjän avulla tuoduissa hidastetuissa elokuvissa ei näytetä nopeusvaihteluita. iMovie tuo koko videon täydellä nopeudella.

Windows

• Hidastetuissa elokuvissa ei ole nopeusvaihteluita Windowsissa. Toistonopeus riippuu katseluun käytetystä ohjelmasta.

Muita vaihtoehtoja

Jos haluat katsella elokuvan muokattua versiota Macissa tai Windows-tietokoneessa, joka ei automaattisesti tuo muokattua versiota, toimi seuraavasti:

• Siirrä elokuva itsellesi AirDropilla tai sähköpostitse.
  • Jos olet ottanut iCloud-kuvakirjaston käyttöön, voit ladata elokuvan myös Kuvakirjasto-verkkosovelluksen kautta iCloud.comissa

Näin saat elokuvan muokatun version tietokoneeseesi. Et kuitenkaan voi palauttaa sitä alkuperäiseen muokkaamattomaan versioon.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.