Javan hankkiminen Maciin

Lataa Java for OS X suoraan Oraclelta.

Hanki uusin versio

Jos jokin ohjelma tai verkkosivu, jota haluat käyttää, pyytää asentamaan Java-ohjelmiston, voit ladata Java for OS X:n uusimman version suoraan Oraclen verkkosivustolta.

Huomautus: voit myös ladata vanhan Java SE 6:n Applelta, jos käyttämäsi ohjelma erityisesti vaatii tätä ei-tuettua vanhentunutta versiota.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.