iPhonen tai iPadin kielen vaihtaminen

Voit muuttaa iPhonen tai iPadin kieliasetuksen, jos asetus on väärä tai jos laitteen kieli on vahingossa vaihdettu sellaiseksi, jota et ymmärrä.

Avaa Asetukset-appi

iPhone, jossa näkyy Koti-valikko. Asetukset-apin kuvake näkyy suurennettuna.

Napauta Yleiset

iPhone, jossa näkyy Asetukset-appi. Yleiset-valinta näkyy korostettuna Ruutuaika-valinnan alapuolella.

Valitse Kieli ja alue

iPhone, jossa näkyy Yleiset-asetusvalikko. Kieli ja alue -valinta näkyy korostettuna.

Napauta Lisää kieli.

iPhone, jossa näkyy Kieli ja alue -valikko. Lisää kieli -valinta näkyy korostettuna.

Valitse kieli

iPhone, jossa näkyy käytettävissä olevien järjestelmäkielten luettelo ja ranska-kielivalinta korostettuna.

Valitse ensisijainen kieli.

Ilmoituksessa kysytään, mitä kieltä haluat käyttää ensisijaisena kielenä.  Kun laite on päivittänyt kielen, valittu kieli näkyy automaattisesti.

iPhone, jossa näkyy varoitusviesti ”Vaihdetaanko ranska ensisijaiseksi kieleksi?” Näytössä näkyvät vaihtoehdot Valitse ranska, Valitse englanti (Yhdysvallat) ja Peruuta.