Kuvien poistaminen omasta kuvavirrasta

Voit poistaa kuvia omasta kuvavirrasta iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa sekä iPhoton tai Aperturen avulla Macissa ja iCloudin Windows-version avulla Windows-tietokoneessa.

Kun poistat kuvan omasta kuvavirrasta iOS-laitteessa, Macissa tai Windows-tietokoneessa, se poistetaan Oma kuvavirta -näkymästä kaikissa laitteissasi sitä mukaa kun ne yhdistetään Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon. Kussakin laitteessa pitää olla tarvittava ohjelmisto ja oma kuvavirta päällä.

Seuraavia kuvia ei poisteta, kun poistat kuvia omasta kuvavirrasta:

• kuvat, jotka olet kopioinut iOS-laitteen Kuvat-välilehdelle tai Kameran rullaan
  • kuvat, jotka olet tuonut iPhoto- tai Aperture-kirjastoon
  • kuvat, jotka olet kopioinut sellaiseen Windows-tietokoneessa olevaan kansioon, joka ei kuulu omaan kuvavirtaan.

Kun olet poistanut kuvan, se saattaa edelleen näkyä iOS-laitteissasi, jos se on yli 30 päivää vanha ja jos omassa kuvavirrassasi on alle 1 000 kuvaa.

Ennen kuin aloitat

Päivitä tarvittava ohjelmisto kaikkiin laitteisiin:

• iPhone, iPad tai iPod touch: iOS 5.1 tai uudempi.
  • Mac: OS X Lion 10.7.5 tai uudempi sekä iPhoto 9.2.2 tai Aperture 3.2.3 tai uudempi.
  • Apple TV (2. sukupolvi tai uudempi): Apple TV:n ohjelmistoversio 5.0 tai uudempi.
  • Windows-tietokone: Windows 8 tai Windows 7 ja iCloudin Windows-versio (tai iCloud-ohjauspaneeli 3.1 tai uudempi).

Varmista, että oma kuvavirta on päällä kaikissa laitteissa:

• iPhone, iPad tai iPod touch: valitse Asetukset > iCloud > Kuvat.
  • Mac: laita oma kuvavirta päälle iPhotossa tai Aperturessa.
  • Apple TV: valitse Asetukset > iCloud > iCloud-kuva-asetukset.
  • Windows-tietokone: avaa iCloudin Windows-versio (tai iCloud-ohjauspaneeli), valitse Kuvat tai Kuvavirta ja osoita sitten Valinnat-painiketta.

Voit poistaa kuvia omasta kuvavirrasta seuraavien ohjeiden avulla. Voit poistaa kuvia myös jaetuista albumeista.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Kuvat-ohjelma.
  2. Valitse Albumit-välilehti.
  3. Valitse Oma kuvavirta.
  4. Napauta Valitse.
  5. Napauta yhtä tai useampaa kuvaa. Valitsemiesi kuvien kohdalla näkyy valintamerkki.
  6. Napauta roskakorikuvaketta. Napauta Poista [numero] kuvaa.

Mac (iPhoto tai Aperture)

1. Avaa iPhoto tai Aperture.
  2. Valitse sivupalkista iCloud ja kaksoisosoita sitten My Photo Stream (Oma kuvavirta).
  3. Valitse valokuva tai valokuvaryhmä.
  4. Paina poistonäppäintä.
  5. Osoita Delete (Poista).

Apple TV

1. Apple TV:n ohjelmistoversio 6.0 tai uudempi: valitse päävalikosta Kuvat. Apple TV:n ohjelmistoversio 5.0 tai aiempi: valitse Kuvavirta tai Internet > Kuvavirta.
  2. Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi.
  3. Valitse kaukosäätimellä kuva, jonka haluat poistaa.
  4. Pidä valintapainiketta painettuna ja valitse sitten Poista kuva.

Windows-tietokone

1. iCloudin Windows-versio: valitse Käynnistä-valikosta iCloud-kuvat. iCloud-ohjauspaneeli: valitse Käynnistä-valikosta Kuvat.
  2. Kaksoisosoita Oma kuvavirta -kohtaa.
  3. Valitse kuva (tai kuvat), jonka haluat poistaa.
  4. Osoita hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Muokattu viimeksi: