Kuvien poistaminen Omasta kuvavirrasta

Voit poistaa kuvia Omasta kuvavirrasta iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa ja Macissa.

Mitä tapahtuu, kun poistat kuvia?

Kun poistat kuvan Omasta kuvavirrasta, se poistetaan Oma kuvavirta -näkymästä kaikissa tuetuissa laitteissasi sitä mukaa kun ne yhdistetään Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon.

Kun poistat kuvia Omasta kuvavirrasta, seuraavan tyyppisiä kuvia ei poisteta:

• kuvat, jotka olet kopioinut iOS-laitteen Kirjasto-välilehteen tai Äskeiset-albumiin
  • kuvat, jotka olet tuonut Kuvat-appiin
  • kuvat, jotka olet kopioinut sellaiseen Windows-tietokoneessa olevaan kansioon, joka ei kuulu Omaan kuvavirtaan.

Kun olet poistanut kuvan, se saattaa edelleen näkyä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, jos se on yli 30 päivää vanha ja jos Omassa kuvavirrassasi on alle 1 000 kuvaa.

Kuvien poistaminen

Voit poistaa kuvia Omasta kuvavirrasta seuraavien ohjeiden avulla.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Kuvat-appi.
  2. Napauta Albumit-välilehteä.
  3. Napauta Oma kuvavirta.
  4. Napauta Valitse.
  5. Napauta yhtä tai useampaa kuvaa. Valitsemiesi kuvien kohdalla näkyy valintamerkki.
  6. Napauta roskakoripainiketta . Napauta Poista [lukumäärä] kuvaa.

Mac

1. Avaa Kuvat-appi.
  2. Klikkaa sivupalkissa olevaa Oma kuvavirta -albumia.
  3. Klikkaa poistettavia kuvia.
  4. Valitse valikkorivillä Kuva > Poista [lukumäärä] kuvaa albumista.

Voit myös klikata kuvaa, klikata hiiren oikeaa painiketta ja valita Poista kuva.

Jos Oma kuvavirta ei näy

Varmista, että laite vastaa Omalle kuvavirralle asetettuja järjestelmän vähimmäisvaatimuksia ja että Oma kuvavirta on otettu jokaisessa laitteessa käyttöön:

• Valitse iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Asetukset > [nimesi] > iCloud > Kuvat. Jos käyttöjärjestelmäsi on iOS 10.2 tai aiempi, napauta Asetukset > iCloud > Kuvat.
  • Avaa Macissa Kuvat-appi ja valitse sitten Kuvat > Asetukset > iCloud.
  • Valitse Apple TV:ssä Asetukset > Käyttäjät ja tilit > [oletuskäyttäjä].
  • Avaa Windows-tietokoneessa iCloudin Windows-versio, valitse Kuvat tai Kuvavirta ja klikkaa sitten Valinnat-painiketta.

Jos Omaa kuvavirtaa ei oteta käyttöön, poista kuvat sen sijaan Kuvat-apista

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.