Kuvien poistaminen Omasta kuvavirrasta

Voit poistaa kuvia Omasta kuvavirrasta iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa, Windows-tietokoneessa ja Apple TV:ssä.

Kun poistat kuvan Omasta kuvavirrasta, se poistetaan Oma kuvavirta -näkymästä kaikissa laitteissasi sitä mukaa kun ne yhdistetään Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon. Kussakin laitteessa pitää olla tarvittava ohjelmisto ja Oma kuvavirta päällä.

Seuraavia kuvia ei poisteta, kun poistat kuvia Omasta kuvavirrasta:

• kuvat, jotka olet kopioinut iOS-laitteen Kuvat-välilehdelle tai Kameran rullaan
  • kuvat, jotka olet tuonut Kuvat-ohjelmaan
  • kuvat, jotka olet kopioinut sellaiseen Windows-tietokoneessa olevaan kansioon, joka ei kuulu Omaan kuvavirtaan.

Kun olet poistanut kuvan, se saattaa edelleen näkyä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, jos se on yli 30 päivää vanha ja jos Omassa kuvavirrassasi on alle 1 000 kuvaa.

Ennen kuin aloitat

Päivitä tarvittava ohjelmisto kaikkiin laitteisiin:

• iPhone, iPad tai iPod touch: iOS 5.1 tai uudempi
  • Mac: OS X Lion 10.7.5 tai uudempi
  • Apple TV (2., 3. tai 4. sukupolvi): tvOS 5.0 tai uudempi
  • Windows-tietokone: Windows 7 tai uudempi ja iCloudin Windows-versio.

Varmista, että Oma kuvavirta on päällä kaikissa laitteissa:

• Valitse iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Asetukset > [nimesi] > iCloud > Kuvat. Jos käyttöjärjestelmä on iOS 10.2 tai vanhempi, napauta Asetukset > iCloud > Kuvat.
  • Valitse Macissa Järjestelmäasetukset > iCloud. Klikkaa Kuvat-kohdan vieressä olevaa Valinnat-painiketta.
  • Valitse Apple TV:ssä Asetukset > iCloud > iCloud-kuvajako.
  • Avaa Windows-tietokoneessa iCloudin Windows-versio, valitse Kuvat tai Kuvavirta ja klikkaa sitten Valinnat-painiketta.

Kuvien poistaminen

Voit poistaa kuvia Omasta kuvavirrasta seuraavien ohjeiden avulla. Voit poistaa kuvia myös jaetuista albumeista. Voit myös poistaa iCloud-kuvakirjastossa olevat kuvat.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Kuvat-appi.
  2. Valitse Albumit-välilehti.
  3. Valitse Oma kuvavirta.
  4. Napauta Valitse.
  5. Napauta yhtä tai useampaa kuvaa. Valitsemiesi kuvien kohdalla näkyy valintamerkki.
  6. Napauta roskakorikuvaketta. Napauta Poista [numero] kuvaa.

Mac

1. Avaa Kuvat-appi.
  2. Klikkaa poistettavia kuvia.
  3. Valitse valikkorivillä Kuva > Poista kuva.
  4. Vahvista valinta klikkaamalla Poista.

Voit myös klikata kuvaa, klikata hiiren oikeaa painiketta ja valita Poista kuva.

Apple TV

1. Apple TV:n ohjelmistoversio 6.0 tai uudempi: valitse päävalikosta Kuvat. Apple TV:n ohjelmistoversio 5.0 tai aiempi: valitse Kuvavirta tai Internet > Kuvavirta.
  2. Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi.
  3. Siirry poistettavaan kuvaan.
  4. Pidä valintapainiketta painettuna ja valitse sitten Poista kuva.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.