Tietoja OS X Yosemite 10.10.1 -päivityksestä

OS X Yosemite 10.10.1 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Yosemite -käyttäjille.

Järjestelmän päivittäminen

1. Varmuuskopioi tietokoneesi ennen asennusta. Voit käyttää varmuuskopiointiin Time Machinea.
  2. Älä keskeytä asennusprosessia, kun järjestelmän päivitys on alkanut.
  3. Tulokset voivat olla yllättäviä, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.
  4. Voit etsiä uudet Applen ohjelmistot (kuten tämän päivityksen) Mac App Storesta Ohjelmiston päivityksen avulla.
  5. Näyttöön voi tulla muita tietokoneellesi tarkoitettuja ohjelmistopäivityksiä, jotka pitäisi asentaa. Huomaa, että päivityksen koko voi vaihdella tietokonekohtaisesti, kun päivitys asennetaan Ohjelmiston päivitys -toiminnon avulla. Lisäksi jotkin päivitykset täytyy asentaa ennen muita.

Voit myös ladata manuaalisen päivityksen asentajan. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisiä asentajia on saatavilla Applen tuen tiedostohauista.

Tietoja päivityksestä

OS X Yosemite 10.10.1 -päivityksessä on parannuksia Macin vakauteen, yhteensopivuuteen ja tietoturvaan. Tämä päivitys

• parantaa Wi-Fin luotettavuutta
  • parantaa luotettavuutta yhdistettäessä Microsoft Exchange -palvelimeen
  • ratkaisee ongelman, joka saattaa estää Mailia lähettämästä viestejä joidenkin sähköpostipalveluntarjoajien kautta
  • korjaa ongelman, joka estää yhteyden muodostamisen etätietokoneisiin Takaisin omaan Maciin -toiminnon avulla
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi jakopalvelut, Ilmoituskeskuksen widgetit ja toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä
  • korjaa ongelman, jonka vuoksi Ilmoituskeskuksen asetukset eivät ehkä säily uudelleenkäynnistyksen jälkeen
  • korjaa ongelman, joka saattaa estää Mac App Storea näyttämästä joitakin päivityksiä
  • korjaa ongelman, joka saattaa estää joitakin Mac mini -tietokoneita heräämästä
  • ratkaisee ongelman, joka saattaa estää Time Machinea näyttämästä vanhoja varmuuskopioita
  • korjaa ongelman, joka saattaa estää japaninkielisen tekstin syöttämisen.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö

Yritysasiakkaiden osalta tämä päivitys

• mahdollistaa osittaisten domain-nimien hakudomainien lisäämisen suoritettaessa DNS-kyselyjä (lisätietoja on man-sivulla discoveryd)
  • korjaa ongelman, jonka vuoksi Mac App Store saattaa tarjota päivitystä Apple Remote Desktopille, vaikka uusin versio on jo asennettu.

Suojaussisältö

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.