Tietoja OS X Yosemite 10.10.1 -päivityksestä

OS X Yosemite 10.10.1 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Yosemite -käyttäjille.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Järjestelmän päivittäminen

1. Varmuuskopioi järjestelmäsi ennen asentamista. Voit käyttää varmuuskopiointiin Time Machinea.
  2. Älä keskeytä asennusta, kun järjestelmän päivitys on alkanut.
  3. Tulokset voivat olla yllättäviä, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.
  4. Voit etsiä uudet Applen ohjelmistot (kuten tämän päivityksen) Mac App Storesta ohjelmistopäivitystoiminnon avulla.
  5. Näyttöön voi tulla muita tietokoneellesi tarkoitettuja ohjelmistopäivityksiä, jotka pitäisi asentaa. Ota huomioon, että päivityksen koko voi vaihdella tietokoneen mukaan, kun asennus suoritetaan ohjelmistopäivitystoiminnon avulla. Lisäksi jotkin päivitykset täytyy asentaa ennen muita.

Voit myös ladata manuaalisen päivityksen asentajan. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Erillisiä asentajia on saatavilla Apple-tuen tiedostohauista.

Tietoja päivityksestä

OS X Yosemite 10.10.1 -päivitys parantaa Macin vakautta, yhteensopivuutta ja tietoturvaa. Päivityksen sisältö:

• parantaa Wi-Fin luotettavuutta
  • parantaa luotettavuutta Microsoft Exchange -palvelimeen yhdistettäessä
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi Mail ei pystynyt lähettämään viestejä joidenkin sähköpostipalveluntarjoajien kautta
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi etätietokoneeseen yhdistäminen Takaisin omaan Maciin -palvelulla* ei onnistunut
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi jakopalvelut, Ilmoituskeskus-widgetit ja Toiminnot eivät ehkä olleet saatavilla
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi Ilmoituskeskus-asetukset eivät ehkä enää olleet saatavilla uudelleenkäynnistyksen jälkeen
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi jotkin päivitykset eivät ehkä näkyneet Mac App Storessa
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi jotkin Mac mini -tietokoneet eivät heränneet nukkumistilasta
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi Time Machine ei ehkä näyttänyt aiempia varmuuskopioita
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi japaninkielistä tekstiä ei ehkä voinut syöttää.

*Takaisin omaan Maciin -palvelu poistuu käytöstä 1.7.2019.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö

Yritysasiakkaiden osalta tämä päivitys

• sallii hakudomainien lisäämisen osittain hyväksyttyihin domain-nimiin DNS-hakuja suoritettaessa (lisätietoja löytyy haetulta pääsivulta)
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi Mac App Store saattoi tarjota Apple Remote Desktop -päivitystä, vaikka uusin versio olisi jo ollut asennettuna.

Turvallisuussisältö

Tarkempia tietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.