Suoran kuuntelun käyttäminen Made for iPhone -kuulolaitteiden avulla

Suoran kuuntelun avulla iPhonesta, iPadista tai iPod touchista tulee etämikrofoni, joka lähettää ääntä Made for iPhone -kuulolaitteeseesi. Suora kuuntelu helpottaa meluisassa tilassa käydyn keskustelun tai huoneen toisella puolella puhuvan henkilön kuuntelemista.

Suoraa kuuntelua voi käyttää Made for iPhone -kuulolaitteiden kanssa toimivan iOS-laitteen kanssa.

Suoran kuuntelun käyttöönotto

Kuulolaitteiden asetusnäyttö

1. Napauta Asetukset > Yleiset > Käyttöapua > MFi-kuulokojeet.
  2. Napauta kuulolaitettasi Laitteet-kohdassa.
  3. Napauta Aloita suora kuuntelu.
  4. Aseta laite sen henkilön eteen, jota haluat kuunnella.

Suoran kuuntelun poistaminen käytöstä

Suoran kuuntelun asetusnäyttö

1. Napauta Asetukset > Yleiset > Käyttöapua > MFi-kuulokojeet.
  2. Napauta kuulolaitteesi nimeä Laitteet-kohdassa.
  3. Napauta Lopeta suora kuuntelu.

näyttö, jossa näkyy iPhonen Käyttöapu-oikotie

Käyttöapu-oikotien käyttäminen

Voit ottaa Suora kuuntelu -toiminnon käyttöön, poistaa sen käytöstä sekä hallita muita kuulolaitteesi toimintoja Käyttöapu-oikotien avulla. Määritä Käyttöapu-oikotie siten, että se sisältää Suora kuuntelu -toiminnon. Jos haluat käyttää Käyttöapu-oikotietä, paina Koti-painiketta nopeasti kolme kertaa. Jos sinulla on iPhone X tai tätä uudempi, paina sivupainiketta kolme kertaa.

Voit käyttää Käyttöapu-oikotietä seuraavasti:

• Voit aloittaa tai lopettaa suoran kuuntelun.
  • Voit tarkastella paristojen kestoa.
  • Voit säätää toisen tai molempien kuulolaitteiden äänenvoimakkuutta.
  • Voit valita äänen esiasetukset.

Jos haluat käyttää Käyttöapu-oikotietä lukitulta näytöltä, napauta Asetukset > Yleiset > Käyttöapu > MFi-kuulokojeet ja ota Säädä lukitulla näytöllä -asetus käyttöön.

näyttö, jossa näkyvät iPhonen toistotoiminnot

Ohjeiden hankkiminen, jos Suora kuuntelu -toimintoa ei näy

1. Varmista, että kuulolaite on yhdistetty laitteeseen. Kuulolaitteesta täytyy ehkä muodostaa pari tai se täytyy yhdistää uudelleen.
  2. Tarkista, että näet kuulolaitteesi Ohjauskeskuksen toistotoimintojen laitevalinta-alueella.
  3. Jos näet siellä jonkin muun lisälaitteen, napauta sitä ja valitse sitten kuulolaitteesi näyttöön avautuvasta luettelosta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.