Suoran kuuntelun käyttäminen Made for iPhone -kuulolaitteiden avulla

Suoran kuuntelun avulla iPhonesta, iPadista tai iPod touchista tulee etämikrofoni, joka lähettää ääntä Made for iPhone -kuulolaitteeseesi. Suora kuuntelu helpottaa meluisassa tilassa käydyn keskustelun tai huoneen toisella puolella puhuvan henkilön kuuntelemista.

Suoraa kuuntelua voi käyttää Made for iPhone -kuulolaitteiden kanssa toimivan iOS-laitteen kanssa.

Suoran kuuntelun laittaminen päälle

1. Napauta Asetukset > Yleiset > Käyttöapu > Kuulolaitteet.
  2. Napauta kuulolaitetta Laitteet-kohdassa.
  3. Napauta Aloita suora kuuntelu.
  4. Aseta laite sen henkilön eteen, jota haluat kuunnella.

Suoran kuuntelun laittaminen pois päältä

1. Napauta Asetukset > Yleiset > Käyttöapu > Kuulolaitteet.
  2. Napauta kuulolaitteesi nimeä Laitteet-kohdassa.
  3. Napauta Lopeta suora kuuntelu.

Käyttöapu-oikotien käyttäminen

Voit laittaa Suora kuuntelu -toiminnon päälle ja pois päältä tai hallita kuulolaitteen muita toimintoja myös Käyttöapu-oikotien avulla. Voit käyttää Käyttöapu-oikotietä painamalla Koti-painiketta nopeasti kolme kertaa.

Käyttöapu-oikotien avulla voit

• aloittaa tai lopettaa suoran kuuntelun
  • tarkastella pariston kestoa
  • säätää äänenvoimakkuutta jommassakummassa tai molemmissa kuulolaitteissa
  • valita äänen esiasetuksen.

Jos haluat käyttää Käyttöapu-oikotietä lukitulta näytöltä, valitse Asetukset > Yleiset > Käyttöapu > Kuulolaitteet ja laita Ohjaa lukitulla näytöllä -asetus päälle.

Ohjeita, jos Suora kuuntelu -toimintoa ei näy

1. Varmista, että kuulolaite on yhdistetty laitteeseen. Kuulolaitteesta täytyy ehkä muodostaa pari tai se täytyy yhdistää uudelleen.
  2. Varmista, että kuulolaite näkyy Ohjauskeskuksessa AirDropin vieressä. Olet ehkä valinnut muun äänilaitteen.
  3. Jos näet tässä kohdassa muun lisälaitteen, napauta sitä ja valitse kuulolaitteesi avautuvasta luettelosta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Julkaisupäivämäärä:Tue Feb 21 21:05:01 GMT 2017