Ohjeita Apple SIMin käyttöön iPadissa

Saatat saada iPadissa Apple SIMiä koskevan varoitusviestin. Tai olet ehkä ottanut mobiilidatapalvelun käyttöön iPadissa Apple SIMin avulla, mutta yhteyden muodostaminen verkkoon ei onnistu. Seuraavista ohjeista voi olla apua.

Jos saat Apple SIM -korttia koskevan varoitusviestin

Jos saat Ei SIM-korttia- tai SIM-kortissasi on ongelma -varoitusviestin, poista SIM-kortti ja laita se takaisin paikoilleen. Jos saat varoitusviestin uudelleen, ota yhteys Apple-tukeen.

Varmista, että iPadisi toimii Apple SIM -kortin kanssa. Jollet ole varma siitä, mikä iPad-malli sinulla on, selvitä se. Joidenkin iPad-mallien nano-SIM-korttipaikassa voi käyttää Apple SIM -korttia, kun taas joissakin malleissa on sisäänrakennettu Apple SIM ja nano-SIM-korttipaikka:

iPad-mallit, joissa voidaan käyttää Apple SIM -korttia nano-SIM-korttipaikassa

• iPad (5. sukupolvi ja uudemmat, Wi-Fi + Cellular -malli)
  • iPad Pro (kaikki Wi-Fi + Cellular -mallit2)
  • iPad Air 2 (Wi-Fi + Cellular) -malli
  • iPad mini 3 tai uudempi (Wi-Fi + Cellular) -malli

Jos asennat Apple SIMin muuhun iPad-malliin, saat Virheellinen SIM-kortti -varoitusviestin.

iPad-mallit, joissa on sisäänrakennettu Apple SIM

• iPad Pro (12,9 tuumaa) (2. sukupolvi) Wi-Fi + Cellular
  • iPad Pro (10,5 tuumaa) Wi-Fi + Cellular
  • iPad Pro (9,7 tuumaa) Wi-Fi + Cellular

Näissä malleissa on lisäksi nano-SIM-korttipaikka, jossa voi käyttää operaattorin nano-SIM-korttia tai aktiivista Apple SIMiä. Jos asetat käyttämättömän Apple SIM -kortin näihin malleihin, saat viestin, jonka mukaan SIM-kortti ei ole yhteensopiva, minkä lisäksi sinua suositellaan käyttämään sisäänrakennettua Apple SIMiä..

Jos palvelun käyttöönotto ei onnistu tai jotakin operaattoria ei löydy

Apple SIMin avulla voit ottaa käyttöön mobiilidatapalvelun kumppanioperaattoreilta kaikkialla maailmassa. Jos et näe luettelossa haluamaasi operaattoria, varmista, että kyseinen operaattori tukee Apple SIMiä.

Sinun pitää ehkä hankkia operaattorikohtainen SIM-kortti. Pyydä lisäohjeita haluamaltasi operaattorilta1.

Varmista, että käytät Apple SIMiä etsimällä CSN-numeroksi kutsuttu digitaalinen tunniste. Valitse iPadissa Asetukset > Yleiset > Tietoja ja etsi CSN-numero. Jos Tietoja-näytöllä ei ole CSN-numeroa, napauta ICCID. Jos CSN-numeroa ei edelleenkään näy (ICCID-kohdan napauttamisella ei ole vaikutusta), käytössäsi saattaa olla muu kuin Apple SIM. Pyydä lisäohjeita operaattorilta1.

Jos yhteyden muodostaminen mobiilidataverkkoon ei onnistu

Varmista, että iPadisi on aktivoitu operaattorin verkossa. Voit tarkistaa asian näytöltä, jossa otit mobiilidatapalvelun käyttöön tai lisäsit uuden palvelun:

• Asetukset > Mobiilidata > Ota käyttöön mobiilidata
  • Asetukset > Mobiilidata > Datapalvelu > Lisää uusi palvelu

Jos olet ottanut palvelun käyttöön, mutta yhteyden muodostaminen ei silti onnistu, pyydä ohjeita operaattorilta1.

1. Jos et ole varma, mille operaattorille sinun pitäisi soittaa, poista SIM-kortti ja tarkasta operaattorin nimi tai logo kortista.
  2. iPad Pron Wi-Fi + Cellular -mallit tukevat Apple SIM -kortteja, joissa on aktiivinen mobiilidatapalvelu. Jos asetat käyttämättömän Apple SIM -kortin näihin malleihin, saat viestin, jonka mukaan SIM-kortti ei ole yhteensopiva, minkä lisäksi sinua suositellaan käyttämään sisäänrakennettua Apple SIMiä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.