AirPort-työkalu ilmoittaa, että Apple ID tai salasana on virheellinen, kun kaksivaiheinen vahvistus on otettu käyttöön

Kun olet ottanut Apple ID:n kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön ja otat Takaisin omaan Maciin ‑toiminnon käyttöön AirPort-tukiasemassa AirPort-työkalun avulla, AirPort-työkalussa näkyy seuraava viesti:

”Apple ID tai salasana on virheellinen tai sitä ei voitu todentaa. Syötä oikea Apple ID ja salasana ja yritä uudelleen.”

Näin käy, vaikka olisit antanut oikean Apple ID:n ja salasanan.

1. Lopeta AirPort-työkalu, jos se on auki.

2. Valitse Omenavalikosta () Järjestelmäasetukset. Klikkaa sitten iCloud.

3. Kirjaudu iCloudiin Apple ID:llä ja salasanalla.

4. Kun olet kirjautunut iCloud-tiliisi, sinun pitäisi pystyä avaamaan AirPort-työkalu ja ottamaan Takaisin omaan Maciin käyttöön.