AirPort-työkalu ilmoittaa, että Apple ID tai salasana on virheellinen, kun kaksivaiheinen vahvistus on otettu käyttöön

Kun olet ottanut Apple ID:n kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön ja käytät AirPort-työkalua Takaisin omaan Maciin -toiminnon käyttöönottoon AirPort-tukiasemassa, AirPort-työkalu näyttää seuraavan viestin:

"Apple ID tai salasana on virheellinen tai sitä ei voitu todentaa. Syötä oikea Apple ID ja salasana ja yritä uudelleen."

Näin käy, vaikka olisit antanut oikean Apple ID:n ja salasanan.

1. Lopeta AirPort-työkalu, jos se on auki.
  2. Valitse omenavalikosta () Järjestelmäasetukset. Osoita iCloud-kuvaketta.
  3. Kirjaudu iCloudiin Apple ID:llä ja salasanalla.
  4. Kun olet kirjautunut iCloud-tiliisi, sinun pitäisi pystyä avaamaan AirPort-työkalu ja ottamaan Takaisin omaan Maciin käyttöön.