Ohjeita Takaisin omaan Maciin -toiminnon käyttöön

Tässä artikkelissa on ohjeita Takaisin omaan Maciin -toiminnon käyttöön.

Päivitä ohjelmisto

Päivitä Maciisi macOS:n uusin versio.

Tarkista asetukset ja liitännät

Tarkista seuraavat seikat kaikissa tietokoneissasi:

• Varmista, että olet kirjautuneena iCloudiin nykyisellä Apple ID:lläsi. Jos olet vaihtanut salasanasi, mutta et olet päivittänyt sitä jommankumman tietokoneen iCloud-asetuksiin, Takaisin omaan Maciin -toiminto ei yhdistä.
  • Varmista, että Takaisin omaan Maciin on päällä. Valitse Omenavalikosta Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten iCloud-kuvaketta. Varmista iCloud-asetuksista, että Takaisin omaan Maciin on valittuna. Tarkista myös mahdolliset tilaviestit. Jos Takaisin omaan Maciin on valittuna, poista valinta ja valitse se uudelleen.

Tarkista seuraavat seikat Macissa, johon yrität yhdistää:

Tarkista seuraavat seikat AirPort-tukiasemastasi tai reitittimestäsi:

Päivitä Takaisin omaan Maciin -avaimet

1. Valitse Ohjelmat > Lisäohjelmat > Avainnipun käyttö.
  2. Valitse vasemmalla olevasta Avainniput-luettelosta Järjestelmä.
  3. Klikkaa Laji-sarakkeen otsakeriviä järjestääksesi Avainnippuluettelon lajin mukaan.
  4. Valitse kaikki avaimet, jotka ovat Takaisin omaan Maciin -tyyppiä.
  5. Poista valitut avaimet. Tarvitset tähän ylläpitäjän salasanan.
  6. Lopeta Avainnipun käyttö.
  7. Valitse Omenavalikosta Järjestelmäasetukset. Poista valinta iCloud-asetusten Takaisin omaan Maciin -kohdasta.
  8. Sammuta Mac ja käynnistä se sitten uudelleen.
  9. Valitse Omenavalikosta Järjestelmäasetukset. Valitse iCloud-asetuksista Takaisin omaan Maciin.

Ota yhteys iCloud-tukeen

Jos Takaisin omaan Maciin -toiminnon käyttö ei vieläkään onnistu, ota yhteys iCloud-tukeen. Tarvitset seuraavat tiedot: