GarageBand '11 (6.0.5): Perussisältö ei ole käytettävissä

Jos GarageBand '11 (6.0.5) asennetaan GarageBandin Mac-version (10.x) jälkeen, GarageBandin perussisältö ei ehkä ole käytettävissä.

Poista GarageBandin Mac-versio, asenna GarageBand '11 (6.0.5) ja asenna sitten GarageBandin Mac-versio uudelleen:

1. Siirrä GarageBandin Mac-versio (10.x) Ohjelmat-kansiosta roskakoriin. Anna ylläpitäjän salasana, jos sitä pyydetään.
  2. Avaa kovalevyn ylätasolta Kirjasto-kansio ja sitten Application Support -kansio. Vedä GarageBand-kansio roskakoriin. Anna ylläpitäjän salasana, jos sitä pyydetään.
  3. Roskakori täytyy tyhjentää, mutta varmista ensin, ettei siellä ole mitään tarpeellista. Jos haluat säilyttää jonkin kohteen, poista se roskakorista. Tyhjennä sitten roskakori valitsemalla Finder > Tyhjennä roskakori.
  4. Avaa Mac App Store ja varmista, että olet kirjautunut sinne samalla Apple ID:llä, jolla ostit GarageBand '11:n (6.0.5). Toimi näin, vaikka olisit alun perin asentanut GarageBandin levyltä.
  5. Valitse Mac App Storen työkalupalkista Ostot ja etsi sitten ostettujen ohjelmien luettelosta GarageBand '11 (6.0.5). Jos ohjelmaa ei ole luettelossa, varmista, ettei sitä ole kätketty.
  6. Lataa ja asenna GarageBand '11 (6.0.5) valitsemalla Asenna.
  7. Kun asennus on valmis, avaa GarageBand ja anna perussisällön latautua ja asentua. Anna ylläpitäjän salasana, jos sitä pyydetään.
  8. Lopeta GarageBand ja palaa Mac App Storeen. Varmista, että olet kirjautunut samalla Apple ID:llä, jolla ostit GarageBandin Mac-version (10.x).
  9. Valitse Mac App Storen työkalupalkista Ostot ja etsi sitten ostettujen ohjelmien luettelosta GarageBand (ilman versionumeroa). Jos ohjelmaa ei ole luettelossa, varmista, ettei sitä ole kätketty.
  10. Lataa ja asenna GarageBandin Mac-versio (10.x) valitsemalla Asenna. GarageBand '11 (6.0.5) siirretään Ohjelmat-kansiossa olevaan GarageBand '11 (v6.0.5) -nimiseen kansioon.
  11. Jos olet aiemmin ostanut GarageBand-lisäsisältöä, avaa GarageBand ja valitse GarageBand-valikosta Palauta ostos.