Grafiikan suorituskyky on rajallinen macOS:n palautustilassa, vikasietotilassa tai Vierastilin käyttäjä -tilassa

Macin grafiikan suorituskyky saattaa olla heikompi, kun Mac käynnistyy macOS:n palautus- tai vikasietotilassa tai kun olet kirjautunut vierastilin käyttäjänä.

Macissa on erikoiskäynnistystiloja, jotka helpottavat joidenkin ongelmien eristämistä ja korjaamista. Voit käynnistää macOS:n palautustoiminnon ja käyttää sen korjaus- ja palautustyökaluja tai käyttää vikasietotilaa ratkaistaksesi ongelmat, jotka saattavat estää Macin käynnistymisen kokonaan. Voit myös antaa satunnaisten käyttäjien kirjautua Maciisi vieraina.

Näissä tiloissa Macin grafiikan suorituskyky on rajallinen. Tämä on normaalia. Saatat huomata grafiikan suorituskyvyssä seuraavat erot, kunnes käynnistät Macin uudelleen tai kirjaudut normaalille käyttäjätilille:

• Näytöllä saattaa näkyä pystysuunnassa rikkonaisuutta, kun ikkunoiden sisältö muuttuu tai kun niitä vedetään
  • Osa näytöstä (esimerkiksi vierityspalkit tai Safarin etenemispalkki) vilkkuu tai vaikuttaa välkkyvän
  • Näytön yleinen suorituskyky on heikompi
  • Yleisiä vääristymiä grafiikassa tai häiriöitä kuvassa