Mac-tietokoneet, joissa on Fusion-asema: Näin löydät BOOTCAMP-osion Windows-asentajassa

Kun olet suorittanut Boot Camp -apurin, osioinut Fusion-aseman ja käynnistät tietokonetta Windows-asentajassa, BOOTCAMP-osiota ei ehkä näy luettelossa käytettävissä olevista osioista, joihin Windowsin voi asentaa.

Etsi BOOTCAMP-osio vierittämällä oikealla olevaa vierityspalkkia alaspäin, kunnes BOOTCAMP-osio näkyy luettelossa. Valitse se ja siirry Windows-asennuksen seuraavaan vaiheeseen valitsemalla Seuraava.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.