Mac-tietokoneet, joissa on Fusion-asema: Näin löydät BOOTCAMP-osion Windows-asentajassa

Kun olet suorittanut Boot Camp -apurin, osioinut Fusion-aseman ja käynnistät tietokonetta Windows-asentajassa, BOOTCAMP-osiota ei ehkä näy luettelossa käytettävissä olevista osioista, joihin Windowsin voi asentaa.

Etsi BOOTCAMP-osio vierittämällä oikealla olevaa vierityspalkkia alaspäin, kunnes BOOTCAMP-osio näkyy luettelossa. Valitse se ja siirry Windows-asennuksen seuraavaan vaiheeseen valitsemalla Seuraava.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.