Matalan virran varoitus USB-laitteiden, USB-näppäimistön ja USB SuperDrive -aseman kanssa

USB-laite tarvitsee enemmän virtaa -varoitusviesti voi tulla näkyviin, kun USB-laitteet on liitetty Macin näppäimistöön ja Apple USB SuperDrive -asema on liitetty tietokoneeseen.

usb-virran varoitusviesti

Kun käytät näitä laitteita yhdessä, liitä ne suoraan Macin USB-portteihin näppäimistön sijaan, jotta matalan virran varoitusta ei esiinny. Saavutat saman lopputuloksen myös liittämällä laitteet virtalähteellä varustettuun USB-keskittimeen.

Vaihtoehtoisesti voit irrottaa Apple USB SuperDrive -aseman tietokoneesta, kun näppäimistöön on liitetty USB-laitteita.