GarageBandin Mac-versio (10.0): Ohjelmassa esiintyy odottamatonta toimintaa Audio Unit -liitännäisten kanssa

GarageBandin Mac-versiossa (10.0) saattaa esiintyä odottamatonta toimintaa Audio Unit -liitännäisten kanssa.

GarageBandin Mac-versio on 64-bittinen ohjelma, ja se toimii 64-bittisten Audio Unit -liitännäisten kanssa. Se ei ole yhteensopiva 32-bittisten Audio Unit -liitännäisten kanssa.

Selvitä liitännäisen valmistajalta, onko saatavilla päivitettyä versiota, joka on yhteensopiva GarageBandin Mac-version kanssa.

Jos 64-bittisen Audio Unit -liitännäisen kanssa ilmenee ongelmia GarageBandissa, päivitä GarageBand 10.0.1:een.

Jotkin valtuutusta vaativat Audio Unit -liitännäiset täytyy valtuuttaa uudelleen, ennen kuin niitä voi käyttää.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.