Macin internet-yhteyden jakava laite ei muodosta internet-yhteyttä

Saatoit muuttaa internet-jaon asetuksia, kun muut laitteet jakoivat yhteyden Wi-Fi-toiminnolla.

Jos käytät internet-jakoa jakaaksesi Macin internet-yhteyden Wi-Fi-verkkoa käyttävien laitteiden kanssa, internet-jaon asetusten muuttaminen saattaa estää näitä laitteita käyttämästä internet-palvelua. Toimimalla näiden ohjeiden mukaan voit antaa muiden laitteiden muodostaa yhteyden uudelleen uusilla asetuksilla.

1. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja valitse sitten Jako. Poista internet-jako käytöstä poistamalla Internet-jako-valintaneliön valinta.
  2. Käynnistä Mac uudelleen.
  3. Avaa Jakoasetukset uudelleen ja valitse Internet-jako-valintaneliö ottaaksesi internet-jaon taas käyttöön.
  4. Valitse Wi-Fi-valintaneliö porttien luettelosta, klikkaa Wi-Fi-valinnat ja valitse haluamasi verkon nimi, kanava ja suojausasetus.
  5. Sulje Järjestelmäasetukset. Muiden laitteiden pitäisi nyt pystyä muodostamaan yhteys Maciin Wi-Fi-verkon kautta ja käyttämään Macin internet-yhteyttä.