AirPort-tukiasemat: Kovalevyjen yhteensopivuus Time Machinen kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä AirPort-tukiaseman kovalevyjä Time Machine tukee.

Time Machinen avulla voit varmuuskopioida Macisi tiedot AirPort Time Capsuleen tai ulkoiselle kovalevylle, joka on alustettu Mac OS laajennettu -muodossa. Ominaisuus voidaan myös helposti asettaa hyödyntämään useampaa varmuuskopiolevyä OS X Mountain Lionissa.

Time Machine toimii seuraavien kanssa:

• AirPort Time Capsulen sisäinen kovalevy (mikä tahansa malli)
  • ulkoinen USB-kovalevy, joka on liitetty AirPort Time Capsuleen (mikä tahansa malli)
  • Maciin liitetty ulkoinen kovalevy.

Valitse varmuuskopiolevy(t) Time Machine -järjestelmäasetuspaneelista.

Time Machine ei tue AirPort Express- tai AirPort Extreme -laitteeseen liitettyä USB-kovalevyä.