iPhoto: FAT32-muotoiset asemat

Jos iPhoto-kirjasto on tallennettu FAT32-muodossa olevalle taltiolle (yleinen tiedostojärjestelmä Windows-tietokoneissa), iPhoton suorituskyky voi olla heikko tai siinä olevia tietoja voidaan menettää. FAT32-taltioihin tallennetut viitatut kuvat voivat myös satunnaisesti olla offline-tilassa. Heikon suorituskyvyn tai tietojen menettämisen voi aiheuttaa myös iPhoto-kirjaston tallentaminen verkkoasemalle paikallisen tietokoneen sijaan.

Tallenna iPhoto-kirjasto paikalliseen Mac OS X laajennettu -muotoiseen asemaan, jotta suorituskyky on paras mahdollinen.

Monet ulkoiset asemat on alustettu valmiiksi FAT32-muotoon. Alusta uusi ulkoinen kovalevy Mac OS X laajennettu -muodossa, ennen kuin sitä käytetään iPhotossa. Ohjeet ovat artikkelissa Alusta ulkoinen asema Mac OS laajennettu -muodossa, ennen kuin sitä käytetään Aperturessa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.