AirPort-tukiasema ei näy AirPort-työkalu 6.3:ssa tai käyttäjälle näkee Tapahtui odottamaton virhe -viestin

AirPort-työkalun aiemmissa versioissa näkynyt AirPort-tukiasema ei ehkä näy AirPort-työkalu 6.3:n OS X -versiossa. AirPort-tukiasema havaitaan, mutta määrittämisen aikana saattaa näkyä seuraava varoitusviesti: "Tapahtui odottamaton virhe. Yritä uudelleen."

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Ohjeet OS X Lionin ja Mountain Lionin käyttäjille

Näin voi käydä, jos IPv6 on poistettu käytöstä. Ota IPv6 käyttöön verkkoliitännälle seuraavasti:

1. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Verkko.
  2. Jos ikkunan vasemmassa alakulmassa näkyy lukkokuvake, avaa paneeli klikkaamalla sitä ja antamalla ylläpitäjän käyttäjätunnus ja salasana.
  3. Klikkaa luettelosta verkkopalvelua (Wi-Fi tai Ethernet) ja klikkaa sitten Lisäasetukset.
  4. Klikkaa TCP/IP-välilehteä.
  5. Valitse Määritä IPv6 -ponnahdusvalikosta Vain link-local.
  6. Klikkaa OK.
  7. Klikkaa Käytä.

AirPort-laitteen pitäisi nyt näkyä AirPort-työkalussa.

Lisätietoja

AirPort-työkalun iOS-versiota koskevat ohjeet ovat tässä artikkelissa.