AirPort-tukiasema ei näy AirPort-työkalu 6.3:ssa tai käyttäjälle näytetään Tapahtui odottamaton virhe -viesti

AirPort-työkalun aiemmissa versioissa näkynyt AirPort-tukiasema ei ehkä näy AirPort-työkalu 6.3:n OS X -versiossa. AirPort-tukiasema havaitaan, mutta määrittämisen aikana saattaa näkyä seuraava varoitusviesti: "Tapahtui odottamaton virhe. Yritä uudelleen."

Ohjeet OS X Lionin ja Mountain Lionin käyttäjille

Näin voi käydä, jos IPv6 on poistettu käytöstä. Ota IPv6 käyttöön verkkoliitännässä seuraavasti:

1. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja sitten Verkko.
  2. Jos paneelin vasemmassa alakulmassa on lukkokuvake, osoita sitä. Avaa lukitus antamalla ylläpitäjän käyttäjätunnus ja salasana.
  3. Valitse luettelosta verkkopalvelu (Wi-Fi tai Ethernet) ja osoita sitten Lisävalinnat-painiketta.
  4. Valitse TCP/IP-välilehti.
  5. Valitse Määritä IPv6 -ponnahdusvalikosta Vain link-local.
  6. Valitse OK.
  7. Valitse Käytä.

AirPort-laitteen pitäisi nyt näkyä AirPort-työkalussa.

Lisätietoja

AirPort-työkalun iOS-versiota koskevat ohjeet ovat tässä artikkelissa.