AirPort-tukiasema ei näy AirPort-työkalu 1.3:ssa (iOS)

AirPort-työkalun aiemmissa versioissa näkyneet AirPort-tukiasemat eivät mahdollisesti näy AirPort-työkalussa 1.3 (iOS).

Aiemmin määritetty AirPort-tukiasema ei näy

Jos AirPort-tukiasema on määritetty aiemmin etkä ole nollannut sitä, käynnistä iOS-laite uudelleen ja tarkista, näkyykö AirPort-tukiasema AirPort-työkalun iOS-versiossa.

Käynnistä laite uudelleen pitämällä nukkumispainiketta painettuna muutaman sekunnin ajan, kunnes punainen sammuta-liukusäädin tulee näkyviin. Vedä liukusäädintä.

Uutta tai nollattua (oletusasetuksiin palautettua) AirPort-tukiasemaa ei näy

Jos olet ottamassa käyttöön uutta tai nollattua AirPort-tukiasemaa, tukiasema ei näy AirPort-työkalussa (iOS), ennen kuin se on määritetty Wi-Fi-asetuksissa:

1. Napauta Asetukset ja napauta sitten Wi-Fi.

2. Napauta tukiaseman nimeä kohdasta Määritä AirPort-tukiasema.

3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Lisätietoja

AirPort-työkalu 6.3:a (OS X) koskevat ohjeet ovat tässä artikkelissa.