GarageBandin iOS-versio: Vääristynyt ääni Audiobus- ja monikanavalaitteissa

Kun ääntä tallennetaan GarageBandissa Audiobusin avulla sitä tukevasta ohjelmasta käsin, ääni voi joskus vääristyä monikanavaisen ääniliitännän yhdistämisen jälkeen.

Audiobusia tukeva ohjelma täytyy päivittää. Pyydä valmistajalta lisätietoja.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.