iOS 7: VPN on Demandin Aina-vaihtoehto

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten VPN on Demandin Aina-vaihtoehto eroaa iOS 7:ssä verrattuna iOS:n aiempiin versioihin.

Täsmäävien domainien Aina-vaihtoehtoa ei enää tueta. Nykyisissä määrityksissä olevat Aina-domainit muunnetaan automaattisesti Tarvittaessa-domaineiksi.

VPN on Demand -toimintoon on tehty parannuksia iOS 7:ssä seuraavien tilanteiden tukemiseksi:

Haluttu toiminta

Määritys iOS 7:ssä

VPN:n käyttöönotto kaikelle laitteesta tulevalle liikenteelle.

Määritetään Yhdistä-valinnalla.

VPN:n käyttöönotto, kun DNS-palvelimet ohjaavat sisäisiä palvelinnimiä aloitussivuille.

Automaattinen Tarvittaessa-domaineille.

VPN:n käyttöönotto, kun sisäiset palvelinnimet voi selvittää ulkoisesti, mutta yhteyksiä ei voi muodostaa.

Automaattinen Tarvittaessa-domaineille.

VPN:n käyttöönotto kaksipuolisten palvelinten sisäpuolelle pääsemiseksi.

Määritetään Tarvittaessa-domaineille Vaaditut DNS-palvelimet -valinnalla.

Lisätietoja VPN on Demand -profiilien määrittämisestä iOS 7:ssä on määritysprofiiliavainten oppaan VPN Payload -osiossa.