Boot Camp: Thunderbolt-laitteita ei tunnisteta Windows 8 -päivityksen jälkeen

Kun tietokone on päivitetty Windows 7:stä Windows 8:aan ja se käynnistetään Windows 8:aan, Thunderbolt-laitteita ei tunnisteta.

Poista Windows 8:n Fast Boot -ominaisuus käytöstä, jotta Thunderbolt-laitteet tunnistetaan.

1. Käynnistä tietokone Windowsiin.
  2. Aktivoi oikopolkupalkki viemällä hiiren osoitin näytön oikeaan ylä- tai alalaitaan.
  3. Osoita Asetukset-kuvaketta.
  4. Valitse Ohjauspaneeli.
  5. Valitse Laitteisto ja äänet.
  6. Valitse Virranhallinta-asetukset-kohdasta Muuta virtapainikkeiden toimintaa.
  7. Poista Sammutusasetukset-kohdassa valinta Ota käyttöön nopea käynnistys -kohdasta.
  8. Valitse Tallenna muutokset.
  9. Käynnistä tietokone uudelleen. Kun tietokone on käynnistynyt uudelleen, Windowsin pitäisi tunnistaa Thunderbolt-portteihin liitetyt laitteet.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.