Boot Camp: Thunderbolt-laitteita ei tunnisteta Windows 8 -päivityksen jälkeen

Thunderbolt-laitteita ei tunnisteta Windows 8:n käynnistämisen yhteydessä, kun Windows 7 on päivitetty Windows 8:aan.

Poista Windows 8 nopean käynnistyksen ominaisuus käytöstä, jotta Thunderbolt-laitteet voidaan tunnistaa.

1. Käynnistä Windows.

2. Aktivoi Oikopolut-palkki asettamalla hiiren kohdistin näytön oikeaan yläkulmaan tai oikeaan alakulmaan.

3. Klikkaa Asetukset-kuvaketta.

4. Klikkaa Ohjauspaneeli.

5. Valitse Laitteisto ja äänet.

6. Muuta virtapainikkeen toimintaa virranhallinta-asetuksissa.

7. Poista Ota nopea käynnistys käyttöön -vaihtoehto käytöstä kohdassa Sammutusasetukset.

No alt supplied for Image
  8. Klikkaa Tallenna muutokset.

9. Käynnistä tietokone uudelleen. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen Thunderbolt-portteihin liitettyjen laitteiden tunnistuksen pitäisi onnistua.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.