Boot Camp: Windows-asennus käynnistyy mustaan näyttöön, jossa on vilkkuva kohdistin

Windows-asennus voi käynnistyä mustaan näyttöön, jossa on vilkkuva kohdistin. Näin voi käydä, jos asennat Windowsin optiselta USB-asemalta tai -muistitikulta ja tietokoneeseen on liitetty myös jokin muu USB-laite.

Kun käytät Windowsin asentamiseen optista USB-asemaa tai muistitikkua, irrota tietokoneesta kaikki muut USB-laitteet paitsi Windowsin sisältävä USB-asennusmedia, näppäimistö ja hiiri.

Toimi seuraavasti, jos ongelma ilmenee:

1. Sammuta tietokone pitämällä virtapainiketta painettuna.
  2. Poista kaikki USB-laitteet, paitsi Windows-asennusmedia, näppäimistö ja hiiri.
  3. Käynnistä tietokone uudelleen ja pidä välittömästi optio-näppäintä painettuna, kunnes näyttöön tulee käynnistyslevyn valintanäyttö.
  4. Valitse Windows-käynnistysmedia, jotta voit aloittaa Windows-asennuksen.

Lisätietoja

Jos käytössä on MacBook Pro (13-tuumainen, loppuvuosi 2012) tai MacBook Air (vuoden 2013 puoliväli), Windows 8:n onnistuneeseen asentamiseen tarvitaan lisätoimenpiteitä. Lisätietoja on tässä artikkelissa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.