GarageBandin iOS-versio 1.4 tai uudempi: Audiobusin kanssa voi kuulua paukahduksia, naksahduksia tai katkoksia

Kun GarageBandin iOS-versio 1.4:ää tai uudempaa käytetään Audiobusin kanssa, voi kuulua paukahduksia, naksahduksia tai katkoksia. Ongelma voi ilmetä paljon suoritinta käyttävissä ohjelmissa, joiden puskurin koko on 256 kehystä.

Vaihtaminen 512 kehykseen Audiobusissa ratkaisee yleensä ongelman.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.