Bluetooth: Langattomat laitteet saattavat toimia epäluotettavasti, kun lähistöllä on ulkoisia USB 3.0 -laitteita

Voi olla, että Bluetooth-näppäimistöjen ja -hiirten parinmuodostus tai liittäminen ei välillä onnistu. Joskus myös Bluetooth-kuulokkeiden tai -kaiuttimien ääni voi olla katkonaista. Näin voi käydä, jos tietynlainen ulkoinen USB 3.0 -laite on liian lähellä Maciasi.

• Kokeile siirtää ulkoiset USB 3.0 -laitteet kauemmas tietokoneesta ja pois ulkoisten Bluetooth-laitteiden lähettyviltä. Jos esimerkiksi epäilet, että ulkoinen USB 3.0 -kovalevy aiheuttaa ongelman, kokeile siirtää laite pois Macin läheltä tai sen toiselle puolelle.

• Varmista, että kaikki USB-kaapelit on liitetty oikein. Myös paremmin suojatuista USB 3.0 -kaapeleista voi olla apua.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.