Vapauta tilaa asemassa C -varoitusviesti Windows-päivityksen aikana

Kun päivität Windowsia uudempaan versioon, Vapauta tilaa asemassa C -viesti saattaa näkyä MacBook Air (11-tuumainen, vuoden 2012 puoliväli) -tietokoneessa, jossa on sisäinen 64 gigatavun flash-muisti.

Asenna Windowsin täysversio päivitysversion sijaan. Päivitysversiota ei voi asentaa, koska sisäinen 64 gigatavun flash-muisti pystyy varaamaan vain 34 gigatavua tilaa Windows-osiota varten. Päivitysasennus tarvitsee enemmän vapaata tilaa.

Seuraavat toimenpiteet tyhjentävät Macin nykyisen Windows-osion. Varmista ennen niiden suorittamista, että olet varmuuskopioinut Windows-osiossa olevat tärkeät tiedot.

Seuraavien ohjeiden avulla voit poistaa nykyisen Windows-asennuksen ja asentaa Windowsin täysversion uudelleen:

1. Varmuuskopioi Windows-osion tiedot.
  2. Käynnistä tietokone Mac OS X:ään.
  3. Valitse Finderissa Siirry > Lisäohjelmat.
  4. Avaa Boot Camp -apuri Lisäohjelmat-ikkunassa.
  5. Valitse Jatka ja valitse sitten Poista Windows [versio] tai uudempi.
  6. Kun Boot Camp on poistanut Windows-osion, asenna Windowsin täysversio Boot Camp -apurin avulla.
  7. Kun asennus on valmis, palauta tiedot varmuuskopiosta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.