Vapauta tilaa asemassa C -varoitusviesti Windows-päivityksen aikana

Kun päivität Windowsia uudempaan versioon, Vapauta tilaa asemassa C -viesti saattaa näkyä MacBook Air (11-tuumainen, vuoden 2012 puoliväli) -tietokoneessa, jossa on sisäinen 64 gigatavun flash-muisti.

Asenna Windowsin täysversio päivitysversion sijaan. Päivitysversiota ei voi asentaa, koska sisäinen 64 gigatavun flash-muisti pystyy varaamaan vain 34 gigatavua tilaa Windows-osiota varten. Päivitysasennus tarvitsee enemmän vapaata tilaa.

Seuraavat toimenpiteet tyhjentävät Macin nykyisen Windows-osion. Varmista ennen niiden suorittamista, että olet varmuuskopioinut Windows-osiossa olevat tärkeät tiedot.

Seuraavien ohjeiden avulla voit poistaa nykyisen Windows-asennuksen ja asentaa Windowsin täysversion uudelleen:

1. Varmuuskopioi Windows-osion tiedot.
  2. Käynnistä tietokone Mac OS X:ään.
  3. Valitse Finderissa Siirry > Lisäohjelmat.
  4. Avaa Boot Camp -apuri Lisäohjelmat-ikkunassa.
  5. Valitse Jatka ja valitse sitten Poista Windows [versio] tai uudempi.
  6. Kun Boot Camp on poistanut Windows-osion, asenna Windowsin täysversio Boot Camp -apurin avulla.
  7. Kun asennus on valmis, palauta tiedot varmuuskopiosta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.