Wi-Fi: Vierasverkossa olevat asiakaslaitteet voivat kommunikoida keskenään, mutta ne eivät voi käyttää Internetiä

Vierasverkkoon yhdistetyt tietokoneet ja laitteet (Wi-Fi-asiakaslaitteet) saattavat voida kommunikoida keskenään, mutta ne eivät silti voi käyttää Internetiä.

Näin voi käydä, jos vierasverkon sisältävä AirPort-tukiasema on määritetty käyttämään lähiverkossa olevaa DNS-palvelinta.

Tukiaseman täytyy käyttää ulkoista DNS-palvelinta (esimerkiksi Internet-palveluntarjoajasi DNS-palvelinta).

Voit muuttaa DNS-asetusta seuraavasti:

1. Avaa AirPort-työkalu Lisäohjelmat-kansiosta.
  2. Valitse AirPort-tukiasemasi.
  3. Valitse Muokkaa.
  4. Valitse Internet-välilehti.
  5. Poista käsin määritetyt IP-osoitteet kohdista DNS-palvelimet ja IPv6-DNS-palvelimet.
  6. Valitse Päivitä.

AirPort-tukiasema käyttää nyt ulkoista DNS-palvelinta, ja vierasverkossa olevien laitteiden pitäisi pystyä käyttämään Internetiä.