Exchange-tilien aikakatkaisuvirheet iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Asiakasohjelman ActiveSync-pyynnöt voivat aiheuttaa sarjan HTTP 500 -virheitä. Nämä virheet saattavat saada iOS-laitteessa olevat Exchangen sähköpostiviestit, kalenterin tai yhteystiedot latautumaan uudelleen. Jos olet ylläpitäjä, perehdy tämän laitteessa ilmenevän ongelman korjaamiseen.

Tämä artikkeli on tarkoitettu Exchange Server -järjestelmänvalvojille. Jos saat aikakatkaisuvirheitä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, ota yhteyttä yrityksesi Exchange Server -ylläpitäjään.

iPhone, iPad tai iPod touch saattaa saada yhteysvirheitä välityspalvelimelta. Tällaisia virheitä ilmenee, jos tapahtuma aikakatkaistaan, ennen kuin postilaatikkopalvelin ja laite lopettavat istunnon. Joskus välityspalvelimien elinaika (TTL) tai sykeväli (HBI) on lyhyempi kuin Exchange ActiveSync -tapahtumien elinaika. Tällöin laite ja postilaatikkopalvelin eivät kommunikoi keskenään.

Tarkista iOS-laitteiden ja postilaatikkopalvelimen välissä olevien välityspalvelimien TTL-asetukset. ActiveSync-tapahtumat epäonnistuvat, jos nämä asetukset eivät ole TTL-enimmäisarvoa suurempia.

Virheen tunnistaminen

Kun tapahtuma kestää pidempään kuin mitä TTL-asetukset sallivat, laitteeseen ilmestyy virhe. Se voi olla HTTP 500 -virhe tai tilavirhe 110. Nämä virheet voivat saada kyseisen kansion tilitiedot latautumaan uudelleen. Exchangen Kalenterin synkronointipyynnöt voivat esimerkiksi aiheuttaa kaksi 500-virhettä peräkkäin. Tällöin iOS pyytää Exchangea lähettämään kaikki kalenteritiedot, kun se muodostaa yhteyden seuraavan kerran. Tällöin iOS pystyy korvaamaan paikallisessa välimuistissaan olevat kalenteritiedot.

Tarkista ActiveSync-lokista, minkä tyyppinen virhe sai tiedot latautumaan uudelleen. Tässä on esimerkki ActiveSync-lokissa olevasta HTTP 500 -virheestä:

Tapahtuman tyyppi: Virhe
Tapahtuman lähde: Palvelin ActiveSync
Tietokone: Palvelin

Kuvaus: Odottamaton Exchange-postilaatikon palvelinvirhe: Palvelin: [omapalvelin.yritys.com] Käyttäjä: [käyttäjä@yritys.com] HTTP-tilakoodi: [500]. Varmista, että Exchange-postilaatikon palvelin toimii oikein.

Ota selvää, miten voit tunnistaa Exchange-lokeissa olevat HTTP- tai tilavirheet.

Aseta palvelimen sykeväliksi 59 minuuttia

Sykevälillä tarkoitetaan aikaa, jonka iOS odottaa palvelimelle lähetettyjen ping-pyyntöjen välillä. Jos olet Exchange Server -ylläpitäjä, aseta palvelimen sykeväliksi 59 minuuttia. Ota selvää, miten voit säätää palvelimen sykeväliä.

Tarkista kaikkien verkon palomuurien aikakatkaisu

Jos olet järjestelmän tai verkon ylläpitäjä, aseta kaikkien verkon palomuurien aikakatkaisuksi vähintään 30 minuuttia. Joidenkin laitteiden oletusaikakatkaisu saattaa olla jopa vain viisi minuuttia. Jätä ping-pyynnöille ja muille synkronointiprosesseille tarpeeksi aikaa kulkea postilaatikkoon ja takaisin. Ota selvää, miten voit määrittää ja vahvistaa kaikki verkon palomuuriasetukset.

iPhonen, iPadin tai iPod touchin asetusten päivittäminen

Jos haluat vähentää laitteeseen synkronoitavien tietojen määrää, pienennä

• Postin synkronointiaika -asetuksen arvoa
  • kalenteritapahtumien synkronoinnin aikaväliä
  • tiheyttä, jolla tiedot haetaan palvelimelta laitteeseen tai lähetetään laitteesta palvelimeen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.