Windows 8: Poista USB 3.0 eXtensible Host Controller -ohjaimen asennus -viesti päivitettäessä Windows 7:stä

Päivitettäessä Microsoft Windows 7:stä Windows 8:aan näkyviin voi tulla viesti, jossa ehdotetaan USB 3.0 eXtensible Host Controller -ohjaimen asennuksen poistoa. Viestin mukaan ohjain ei ole Windows 8 -yhteensopiva.

Tärkeää: Älä valitse Poista. Jos ohjaimen asennus poistetaan, USB 3 -porttiin liitetyt ulkoiset näppäimistöt, hiiret ja ohjauslevyt lakkaavat toimimasta Windows 8:ssa.

OS X Mountain Lion 10.8.3 tai uudempi

1. Osoita Takaisin-painiketta.
  2. Peruuta päivitys.
  3. Avaa Boot Camp -apuri Lisäohjelmat-kansiosta (valitse Finderista Siirry > Lisäohjelmat).
  4. Lataa uusin Windows-tukiohjelmisto Applelta Boot Camp -apurin avulla.
  5. Käynnistä Mac uudelleen ja käynnistä se Windows 7:ssä.
  6. Asenna tukiohjelmisto Windows 7:ssä ja yritä sitten Windows 8 -päivitystä uudelleen.

OS X Lion tai aiempi

1. Osoita Takaisin-painiketta.
  2. Peruuta päivitys.
  3. Lataa ja asenna Windows-tukiohjelmisto täältä.

Lisätietoja

Ohjaimen asennuksen poistaminen ei poista näppäimistöä ja ohjauslevyä käytöstä MacBookissa, MacBook Airissa tai MacBook Prossa. Ulkoisia USB-laitteita ei kuitenkaan voi käyttää, jos ohjaimen asennus on poistettu.

Jos valitsit jo asennuksen poiston ja ulkoinen näppäimistö, hiiri tai ohjauslevy ei toimi Windows 8:ssa, poista Windows-osio Boot Camp -apurin avulla ja aloita alusta. Jos olet suorittamassa päivitysasennusta, asenna Windows 7 ja Boot Camp -tukiohjelmisto ja päivitä sitten Windows 8:aan.  Lisätietoja Windows 8:n asentamisesta on  Boot Campin asennus- ja käyttöönotto-oppaassa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.