iBooks Author: automaattisesti tallennetut tiedostot saattavat olla odotettua suurempia

Jotkut käyttäjät saattavat huomata, että heidän iBooks Author (.iba) ‑tiedostonsa ovat odotettua suurempia OS X Lion 10.7.4:ssä ja tätä aiemmissa versioissa. Tämä johtuu tavasta, jolla Lionin automaattinen tallennustoiminto tallentaa tietoa tiedoston aiemmista versioista.

Päivitä OS X uusimpaan versioon.

Ohjelmistopäivityksen myötä nykyiset iBooks Author ‑tiedostosi eivät pienene, mutta uusissa versioissa ja tiedostoissa ei ilmene samoja tiedostokoko-ongelmia. Jos levytila on vähissä, voit vapauttaa tilaa monistamalla iBooks Author ‑tiedoston Finderissa ja poistamalla sitten alkuperäisen tiedoston. Tällöin tiedoston aiemmat versiotiedot poistetaan, joten uusi versio vie vähemmän levytilaa.

Huomautus: tämä ei vaikuta versiotietoihin, joita iBooks Author käyttää julkaistaessa tai vietäessä kirjaa.