MacBook Pro (Retina, vuoden 2012 puoliväli): ohjauslevy ei toimi, kun tietokoneeseen on asennettu MacBook Pron (Retina) ohjauslevyn päivitys

MacBook Pron (Retina, vuoden 2012 puoliväli) ohjauslevy voi lakata toimimasta, kun tietokoneeseen on asennettu MacBook Pron (Retina) ohjauslevyn päivitys. Näin voi käydä, jos päivitys keskeytyy tietokoneen mennessä nukkumaan.

Jos käytettävissä on ulkoinen hiiri tai muu osoitinlaite, yhdistä se Maciisi ja asenna päivitys uudelleen. Älä irrota virtajohtoa tai anna tietokoneen siirtyä lepotilaan päivityksen aikana.

Toimi seuraavasti, jos käytettävissä ei ole ulkoista hiirtä tai muuta osoitinlaitetta:

1. Paina Ctrl-Fn-F7 (kaikki näppäimistökomennot otetaan käyttöön)
  2. Jos päivittäjä näkyy ruudulla, siirry vaiheeseen 7. Jos päivittäjää ei näy ruudulla, jatka vaiheeseen 3.
  3. Siirry Finderiin painamalla Komento-Sarkain.
  4. Avaa Lisäohjelmat-kansio painamalla Komento-Vaihto-U.
  5. Siirry nuolinäppäimillä MacBook Pron ohjauslevyn päivitykseen, jotta se on valittuna.
  6. Avaa ohjelma painamalla Komento-O.
  7. Sanan "päivitys" pitäisi näkyä sinisellä. Jos ei, korosta se painamalla sarkainnäppäintä.
  8. Käynnistä päivitys painamalla välilyöntinäppäintä.
  9. Vahvista OK painamalla rivinvaihtonäppäintä.
  10. Anna ylläpitäjän salasana ja paina sitten Return-näppäintä.
  11. Odota, että päivitys on asennettu. Kun päivitys on käynnissä, älä irrota tietokoneen virtajohtoa, anna sen mennä nukkumaan tai keskeytä päivitystä.
  12. Kun päivitys on valmis, etenemisikkunassa näkyy sana "päivitetty" ja vihreä valintamerkki. Ohjauslevyn pitäisi nyt toimia.