GarageBand (iOS): kappaletta ei voida jakaa SoundCloudiin

Kappaleen jakaminen SoundCloudiin ei ehkä onnistu, jos käytät Kirjaudu Facebookilla -ominaisuutta. Näkyviin voi tulla viesti, jonka mukaan Safari ei voi avata sivua, koska osoite on virheellinen.

Ongelma on ratkaistu GarageBand (iOS) 1.2.1:ssä. Päivitä laitteeseesi GarageBandin (iOS) uusin versio valitsemalla App Store ja sitten Päivitykset.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.